נגמרה לי המישמרת שיהיה בוקר ויום נפלאים לכולם,תעשו חיים
ד דרור בעבודה New member 21/8/07 #27 אממממ אני חוששת שמה שאני צריכה זה פחות "שעות מסך" גם בעבודה אני 7-8 שעות מול מחשב, וגם בבית אני רוב הזמן מול המחשב, ועוד בבית אני יושבת עם אור כבוי אז זה לגמריי הורס תעיניים...
אממממ אני חוששת שמה שאני צריכה זה פחות "שעות מסך" גם בעבודה אני 7-8 שעות מול מחשב, וגם בבית אני רוב הזמן מול המחשב, ועוד בבית אני יושבת עם אור כבוי אז זה לגמריי הורס תעיניים...
ד דנטל New member 21/8/07 #23 הייתי עסוקה בניק אחר שלי ולעזאזל, שכחתי איזו תמונה ספציפית במחשב שלי בבית ואני עכשיו במחשב של אמא שלי ולכן אני לא יכולה לסיים את מה שרציתי, סעמק. טוב, פיפי ולישון.
הייתי עסוקה בניק אחר שלי ולעזאזל, שכחתי איזו תמונה ספציפית במחשב שלי בבית ואני עכשיו במחשב של אמא שלי ולכן אני לא יכולה לסיים את מה שרציתי, סעמק. טוב, פיפי ולישון.
ל לחי7 New member 21/8/07 #24 מה זה? כולם רק הולכים עכשיו לישון??? איזה כיף........... רק אל תתעצבני על הציפורים יותר מידי.......הן רק עושות את עבודתן........ שלי רק התעוררו עכשיו.......
מה זה? כולם רק הולכים עכשיו לישון??? איזה כיף........... רק אל תתעצבני על הציפורים יותר מידי.......הן רק עושות את עבודתן........ שלי רק התעוררו עכשיו.......
ד דנטל New member 21/8/07 #25 ציפורים שומעים רק בסלון שלי כי שם אין זכוכית בידודית, בחדר שלי לא שומעים ועכשיו אני בכלל אצל אמא שלי וגם פה לא שומעים אותן. בכל מקרה, אני לא נרדמת והשלוש השעות בהן אני מנסה להרדם מרגישות לי כמו יומיים של נסיונות הרדמות ואני בכלל לא עייפה ולא נעצמות לי העיניים, חרא.
ציפורים שומעים רק בסלון שלי כי שם אין זכוכית בידודית, בחדר שלי לא שומעים ועכשיו אני בכלל אצל אמא שלי וגם פה לא שומעים אותן. בכל מקרה, אני לא נרדמת והשלוש השעות בהן אני מנסה להרדם מרגישות לי כמו יומיים של נסיונות הרדמות ואני בכלל לא עייפה ולא נעצמות לי העיניים, חרא.