נתוני סקר שנערךהשבוע על ידי אחד המתמודדים

נתוני סקר שנערךהשבוע על ידי אחד המתמודדים

מספר המתמודדים לרשות בישוב המאוחד הוא כה רב עד שלמספר מתמודדים מתחיל לבעור באחוריים, מה עושים? פונים לחברה חיצונית על מנת לקבל סקר כלבבם. אך גם זה לא עוזר כי כל סקר דולף בסופו של דבר לאין ספור ידים ,פורומים, כלי תקשורת ומה לו. להלן הנתונים (הם לא מחמיאים למזמין הסקר)
1. גולברי - % 19 2. יצחקי - % 8 3. קולמן - % 10 4. אקרמן - % 24 5. מנדי - % 12 6. קרן - % 3

שאלת מליון ה$לגבי הזמין,ולגבי % 24

מן הסתם המקור הוא ידידותי ואמין אך מסרב לנפק מסמכים ואני נוטה להאמין למספרים שפורסמו. לגבי ה- % 24 הנותרים , כפי שקורה בכל סקר על פי נתוני המקור האמין ,הינם מתנדנדים על פי יחס של של 1 ל 3 .

Master Stav

New member
צר לי ....לא קונה !!!

סקר בלי מסמכים משול לעיתון יום האתמול ולפעמים זה לא ראוי לעטיפת דגים ....

חסרים עוד 24%. מה איתם?

ובכלל - לא ברור מי עשה את הסקר, כמה בדקו וכו' אפילו אתה אלמונימי אז עד כמה שהנתונים נחמדים מה הערך שלהם?

שירי147

New member
הסקר

אם יש לך עותק של הסקר אנא פרסם אותו (מקור) ולא אל תטעה ואל תסלף כל מה שציינת לא נכון אבל גם זו דרך שירי

ש י ר י 147... פוליטיקה ובחירות זה מקצוע

אני קורא זה זמן מה את תגובותייך כאן בפורום, ולדעתי את מגיבה מהמקום הכואב, כלומר הכל " ריגשי". במשך ה5 שנים שחלפו להן מאז 2003 עת כוננה המועצה הנ"להאם הזדמן לך לבקר באחת מישיבות המועצה על מנת לעמוד על אופן התנהלות ישיבות המועצה?, הצבעות? פוליטיקה בין סיעות? ובכלל לנסות ולהבין את מורכבות המועצה שקמה לאחר איחוד מורכב??? ודאי שלא!!!!!!!...... אי לכך, מציע לך לקחת איתך את חברייך, שבו לכם 5 שנים תמימות בין אם על ספסלי הקואליציה או האופוזיציה, לימדו איך מנהלים ישוב מורכב, ואזי לאחר תום הקדנציה צאו אל הציבור המאוחד, ספרו לו מה למדתם, איך לדעתכם יש וצריך לנהל ישוב כמו קדימה צורן , ואז יש לך ולחברייך סיכוי לנהל מערכת בחירות ראוייה ושהציבור יקבל זאת. והיום... כל מה שאת טוענת כאן מעל גבי הפורום הוא בליל של שמועות שאת ניזונה מהם בחוגי הבית של המועמדים הצעירים/ירוקים, ואגב הם , ניזונים גם כן ממה שמוכרים להם הותיקים, או באי כוחם שמצאו זמן בתקופה האחרונה לבלות בישיבות המועצה. ועוד משהו קטן שפרסם כאן איש אחד על תוצאות סקר, לידיעתך שירי 147 , סקר הוא תוצר של מצב רגעי בו נמצא מועמד זה או אחר. מאחר ואנו פועלים בישוב קטן ותקציב הבחירות הינו זעום , אין למועמדים את התקציב הראוי על מנת לתכנן סקר או סקרים ולפי כך הסקרים יוצאים ב"שלוף" , כלומר לא מתוכננים, לכן במקרה הנ"ל אני מבין שהסקר שפורסם לא מיטיב איתך, עם המועמד שלך... לא נורא, נמתין לבא אחריו.

שירי147

New member
מקצוע -פוליטיקה

לאחד שיודע משהוא אתה צודק ב-100% אני כותבת מכאב ועם הרבה מאוד רגש וניסיון חיים !!! אבל אתה לא יודע הכל אני בקיעה מאוד במה שקורה בישיבות מליאה ואני קוראת פרוטוקולים וככל שאני מעמיקה יותר אני מזדעזעת יותר ויותר על חוסר מקצעיות תככים קוטביות ניבולי פה ועוד .....אינני ניזונה משמעות ורק ממה שאני רואה ואו קוראת ודוגמא חיה טובה יותר מפורום זה לא קיים. לגבי סקרים אני מסכימה עמך אי אפשר לסמוך עליהם שירי שאולי יודעת לא פחות ממך!.

לדבוק בעובדות ש י ר י 147.

באחד התגובות שלך את מגנה את חברי המועצה או כפי שכתבת - לאן הם הביאו אותנו... ובשני את עונה שהם נטשו את ראש המועצה כי לא ניתן לעבוד איתו . קולגה שלי.... לפורום. בבקשה עיקביות או ש... או ש.... קבלי החלטה. אני בטוח שביום מן הימים כנראה לאחר ה12.11 אנו נשב יחד ונברר מי בקיא יותר ברזיי התנהלות המועצה הנ"ל , למי יש את הנסיון , מי קורא פרוטוקולים מפוברקים שחברי מועצה נלחמים על מנת להביא לידיעת הציבור את אמיתות הדברים, אני חוזר וכותב לך קולגה יקרה , לא בושה לשבת 5 שנים בספסלי המועצה כחברים ללמוד את העבודה , ורק לאחר מכן לעבור לקדמת הבמה, אז העבודה קלה יותר. ולגבי המשפט שאני לא יודע הכל.... נו , טוב. כנראה שאני יודע יותר מדי ועדין שם מחסום לפי, יום טוב לך.

שירי147

New member
עובדות

שוב אני חוזרת במשך 5 שנים יושבים החברה במועצה מנהלים דיונים שחלק נכבד מזמנם עסוקים בלרדת אחד על השני וההיתי בלא ישיבה אחת אלא בכמה וכמה . תמיד טענתי בפורום וכתבתי אך ורק עובדות גולברי נשאר כסיעת יחיד ואני אכן מגנה ומאוכזבת ממבנה הקדנציה האחרונה של האנשים שישבו בה וממה שהם עשו -אנחנו צריכים שינוי ורענון נימוס וניהול נכון למצוינות שתשפיע על עתיד הישוב וזו מגמתי ואין אחרת!!!!!!!!!!!. אתה יכול להסיר את המחסום ולכתוב בצורה מכובדת כל מה שעל ליבך על תחסוך . שיהיה לך ערב נהדר שירי

מעניין ממה את מאוכזבת.. ש י ר י 147

ממשיכים בעובדות. שאלות: 1. את מי את מגנה? 2. ממי את מאוכזבת? 3. מדוע ראש המועצה נשאר כסיעה בודדת? 4. מה עשו חברי המועצה למען הישוב המאוחד ומה לא? 5. לכי לפרוטוקולים שירי , העיפי מבט מה עשו 9 חברי מועצה במשך 3 שנים עבור הישוב המאוחד ,וזאת לאחר שמולם יושב ראש מועצה בתואר.... 6. על איזה שינוי את מדברת שירי? רענון? נימוס? ניהול למצוינות? מדובר בניהול ישוב לא פשוט , ולא בפנימיה, נא לא להתבלבל. 7. על ישוב יכולים להשפיע כמו בכל אירגון וחברה אנשים המכירים ומביאים איתם נסיון מוכח, זוכרת..... פוליטיקה ובחירות זה מקצוע , בבקשה לא ל שכוח. ולגבי המחסום, מוטב עדין לא להסירו, אין מקום עדין להתלקחות ומוטב שכך, לשמור על תרבות דיבור וחברות כי ישנם כאלה (ולצערי אני מכיר אותם היטב)שממתינים למוצא פי על מנת להסית את הדיון הציבורי בישוב למחוזות זרים.

Master Stav

New member
כול אחד יכול לכתוב מספרים

אשמח לראות את הסקר המקורי כפי שפרסם יהונתן למרות התוצאה המשמח אותי אישית ללא מסמך מקורי הפוסט הזה אינו שווה למעט היותו טיזר ....

למעלה