רכבת ישראל ממה שאני מכיר ויודענתב"ג
היום עברתי מעל וליד המסילה לנתב"ג וראיתי שהמסילה מושלמת ואפילו מערכת האיתות מוקמת ופועלת (ז"א יש אורות במערכת) מה שאומר שהכל כבר מוכן וזה רק הנתב"ג עצמו שמתעכב...![]()
כן. זה האבסורדרכבת ישראל ממה שאני מכיר ויודע
לרוב עומדת בזמנים המוקצבים לפרוייקטים בצורה ממש טובה. הלוואי וכל הפרוייקטים במדינת ישראל בכל תחום היו מתנהלים ומבוצעים כמו ברכבת ישראל....על זה באמת מגיע להם ח"ח.
ואתה יודע מה.....מצויין שזה ככהכן. זה האבסורד
קו הרכבת מוכן הרבה לפני המטרה שלשמה הוקם...
לא נכון.ואתה יודע מה.....מצויין שזה ככה
לרשות שדות התעופה יהיה פחות גוף להיתלות עליו שבגללו הנמל לא נפתח בזמן....לך תדע, הם עוד היו עלולים לפרסם שבגלל רכבת ישראל לא פותחים את הנמל במועד המתוכנן.
ממה שהבנתי, בשלב ראשוןלא נכון.
עדיין לא הכל הושלם. רק פסי הרכבת מתחנה עצמה בנתב"ג ועד היציא ממנו הושלמו. ניתן לראות בתמונה שצילמתי שרק קו אחד של רכבת קיים. כאן בתמונה רואים שני פסי רכבת (כאילו זוג, לשני רכבות) אבל קו אחד נפסק איזה 200 מטר אחרי תחנת הרכבת וקו שני ממשיך לנתיבי איילון.
לא, זה לא אבסורדכן. זה האבסורד
קו הרכבת מוכן הרבה לפני המטרה שלשמה הוקם...
מנצל"ש שרשור של הרכבת בשבילנתב"ג
היום עברתי מעל וליד המסילה לנתב"ג וראיתי שהמסילה מושלמת ואפילו מערכת האיתות מוקמת ופועלת (ז"א יש אורות במערכת) מה שאומר שהכל כבר מוכן וזה רק הנתב"ג עצמו שמתעכב...![]()
מנצל"ש שרשור של הרכבת בשביל
כתבה על הרכבת הקלה זה רק בשביל לא לפתוח הודעה חדשה
אז אולי זה לא היה ? אם כן שוב|סליחהנתב"ג
חחחחאז אולי זה לא היה ? אם כן שוב|סליחה
גדר הפרדה שכונה מול מסוף הרכבת בבאר שבע. והסיפור שאינו נגמר בין תח"צ ב"ש לבין עיריית ב"ש
חחחח
ניראה לי שבחיים לא יתחילו לבנות את הרכבת הקלה.![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.