נשרף לי

jess ועוד

New member
נשרף לי ../images/Emo93.gif

היום החלטתי לאכול תאילנדי והוספתי קצת רוטב חריף וזה כל כך חריף (מאוד
) וזה מבאס כל הטעם של האיטריות הלך לי

sidi

New member
יופי

פולניה מנסה לאכול חריף
חחחחחחחחחחחחח את פולניה לא?

shir23

New member
מה הקשר?

שאני יבין אתה מנסה עכשיו לרדת על פולניות. בסוף יהייה לך חצי חשבון איתי.

sidi

New member
הקשר?

חחחחחח פולניה וחריף? פולנים הולכים טוב עם גפילטע פיש
סתםםםםםםםםםםםםם רציתי לצחוק קצת
פעם הבאה רק תשימי פחות חריף.

shir23

New member
אני אסלח לך בשמה

פשוט ניסית לשעשע אותנו. טוב עכשיו אני מבואסת. ההיתי צריכה לסיים את העבודה ב:16:30 ואני פה עדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד 18:30. הבנתם איך אני חוגגת את החג? בעבודה!!!!!!

sidi

New member
חחחחחחחחחחח

עושה מיליונים?
אני היום הולך ב 16:45 . סוף סוף אני יוכל לראות היפים והאמיצים

shir23

New member
אוף, ביאסת אותי!

אז מה אני ישאר פה לבד. אני יתחיל לטפס על הקירות

sidi

New member
sorry

לשם שינוי גם לי מגיע לצאת בשעה נורמלית. אבל זה יעבור לך מהר, סה"כ עוד שעה וחצי. תיקתק זה עובר.

shir23

New member
כן, כן.

תודה על הניחומים. שטויות זה יעבור. פשוט אני עצובה שמשאירים אותי לבד. אני לא אוהב לחיות לבד אני טיפוס קצת אחר......

mariana

New member
נשמה את לא לבד

גם אני יהיה כאן בערך עד שעה 18.30 אז אני יכולה לשעשע אותך. אז רגע אני לא מבינה משהו, יוצאים היום או לא?

sidi

New member
בטח

שאתן יוצאות, איזו שאלה? סה"כ עד 18:30, הלילה עוד צעיר.

shir23

New member
תגידי לי

איפה ההית. אני קוראת לך ואת לא עונה.... אחי יבוא לקחת אותי בערך ב:18:30. ניסע הביתה, אני אתארגן ויבוא לאסוף אותך. טוב?

mariana

New member
או קי נשמה

קחי את הזמן ואגב אני כאן, פשוט שירשרתי להודעה אחרת. אז לא ראית. ואל תשכחי להביא את התמונה של אחיך שמעתי שהוא חתיך
אוהבתתתתתתתתתתתת

shir23

New member
נכון.

מרינוש אני עכשיו לבד כאן, ואני מרגישה בודדה, אני מתה להרים טלפון. אבל אסור לי!!!!!!!!! אני אח"כ יכעס על עצמי, אז אני לא יעשה טעויות, מקודם אחי הודיע לי שהוא הולך לטייל עם אחי הקטן בקניון, אז נראה מתי נחזור. אבל אל תדאגי שאני יגיע הביתה אני ירים לך טלפון. תגידי לא משעמם לך? מה זה אין פה אף אחד חוץ מאיתנו? כולם הלכו הביתה?

mariana

New member
עוד 45 דקות את הולכת הביתה

אני אזוז עוד חצי שעה, גם ניקולי כאן, היא חזרה אחרי שינה ארוכההההההה את לא מרימה אליו טלפון, אני רואה אותך היום ואני אהפוך אותך לאישה מוכה, כמו שניקולי הציע לי להיתחפש, אז אני אחפש אותך לאישה מוכה אבל לא עם איפור אלה עם מכות אמיתיות. אז תזהריייייייייייי גם אם לא תגידי לי שהיתקשרת אליו, אז אני יכולה לבדוק, אל תשכחי אני עובדת במשרד חקירות

ליאור 30

New member
סידי תתפלא לשמוע יש המון כאילו

והלווווווווו תיזהר לא לרדת על ג´סייייייייייייייי

@@

New member
את ? חריף?????

ממתי?????? מה את רוצה להיות בכוח מזרחית????. זה לא ילך לך, תנסי בפעם הבאה רוטב חמוץ מתוק זה יותר מתאים לך. חולהההההההה עלייךךךךךךך מתוקה שלי

למעלה