נשף ! עזרה בבקשה...

pilpelet4u

New member
נשף ! עזרה בבקשה...

יש לנו בקרוב נשף סיום בי"ס (כיתה י"ב)... איפה אפשר לקנות או לתפור שמלה...? יש מקום שאתם ממלימים עליו ? אני רוצה משהו מיוחד כלומר, צבע לא רגיל למשל בצבע ורוד צועק או כל דבר אחר - משהו משוגע כזה... זה לא עד כדי כך חשוב לי אז אני לא רוצה להוציא יותר מידי.. כלומר לא להשתגע בשמלה ב1000 ש"ח (משהו כמו 400-500 -גמיש מאוד תלוי כמה אני אוהב את השמלה). עדיף באיזור הצפון אבל אפשר גם באיזור ת"א או מקום במרחק סביר מחיפה... תוכלו לעזור לי ? תודה מראש

s h i r k u s h

New member
למה דווקא בצבע לא רגיל...

אני הלכתי עם שמלה שקנו לי לחתונה של אחותי. שמלה שחורה יפה, שנתפרה במתפרה בנחלת בנימין- לא זוכרת את העלות.

אני

קניתי שמלה לנשף בקסטרו משהו דיי סטנדרטי...שימלת מקסי שחורה יפה עם קולר ופרפר ורוד מאחור <גב חשוף> ואם את באמת רוצה משהו יפה.... תלכי לדיזינגוף סנטר לחנויות של המעצבים <אני קניתי שם שמלה מהממת לחתונה של אחי>

pilpelet4u

New member
טוב אז קניתי

שמלה ברנואר... בסוף יצאתי עם משהו בנאלי שבטח יהיו עוד כאלה ועוד במבע שחור.... עכשיו אני רוצה צבע שישבור את השחור...חשבתי על אדום או ורוד... מה אפשר לשים בצבע מסויים חוץ מעגילים או טבעת ? איזה אביזרים אפשר להוסיף כדי שיהיה עוד צבע בנוסף לשחור ??? חגורה אין מקום ונעליים אני אנעל שחורות ולשרשרת אין מקום כי זה סגור בצוואר... אין לי רעיונות ! תעזרו לי בבקשה... חשבתי אולי להוסיף מעין משפחת או של כזה... אבל זה נראה לי סתם מעיק כזה... יש רעיונות ??? תודה מראש

למעלה