נשף סיום שכבת י"ב

ofrikit

New member
נשף סיום שכבת י"ב

נשף סיום - תרומות!! מחרתיים יום חמישיי, אנחנו עושים מכירת עוגות תרומה לנשף אני יודעת שלא כולכם מגיעים אבל בבקשה תעשו מאמצים תגיעו, לעזור לנו למכור ותביאו עוגות..חשוב מאוד! כל שקל שנרוויח נצטרך לשלם פחות! לא לשכוח להביא 140 שקל כל תרומה תתקבל בברכה לשאלות והצעות נוספות: עופרי גרעיני רן קאופמן דנה נפתלי ותעבירו הלאה בבקשה בנוסףביום חמישי יש פגישה, בהפסקה הגדולה גם בקשר לנשף 10:15 למי שעדיןן לא זוכר.. לייד הבמה,בבקשה תגיעו זה חשוב!

FiFi 59

New member
יש לי שאלה

אם מורידים עלויות אז לא עדיף לחכות עם התשלום? ולמה צריך זיקוקים? עדיף לחסוך.. ואין בעיה שאני אכין עוגה, יש בקשות לאחת ספציפית?

ofrikit

New member
חח אוקי..אז ככה

אנחנו לא יכולים לחכות עם התשלום כי אנחנו צריכים כבר ב1.6 לשלם מקדמה של 50000 שקל.. ככה שאנחנו צריכים דיי מהר לאסוף את הכסף (צריכים את העזרה שלכם של כולכם, מאוד מאוד מאוד!!) וברגע שנשלם הכל ונראה שיש לנו את כל הכסף נחזיר לאנשים כסף אין לכם מה לדאוג..קודם כל אנחנו צריכים להתחיל לעשות מכירות וזה.. בקשר לזיקוקים, בשביל זה ביום חמישי יש את הישיבה הזאת (שוב, בהפסקה הגדולה יום חמישי הזה ויכוליות שיהיו שינויים בגלל המכירת עוגות..אז תבררו) וגם אם נוריד את הזיקוקים המחיר יירד ל130 אם זה הבדל כזה גדול בשבילכם..אז סבבה מבחינתי זה לא כזה נוראי זה אפילו תורם אווירה ממש נחמדה. נענה לכם על כלללל השאלות, יום חמישי [: ואין בקשות מיוחדות בקשר לעוגה,העיקר שתביאו. תודה..

הדרדרית

New member
אשכרה...

חישוב מהיר מראה שאם כל ה-350 ילדים מגיעים וכולם שמים 140 ש"ח, מגיעים רק ל-49,000 ש"ח, דבר שאפילו לא מכסה את המקדמה... הסברים?!

Ms UnderstOod

New member
משום מה לא מוצא חן בעיניי הסיפור

הזה.. 350 ילדים ישלמו סכום מלא, ואח"כ יקבלו החזר? זה הרבה כסף להתעסק איתו, הרבה מזומני, בטוח כסף ילד לאיבוד / לא כולם יקבלו / ענארף.. עדיף לחלק את המקדמה - 5000, במספר הילדים בשכבה (יוצא פחות מ-20 ש"ח) ואת היתר לשלם אחרי כל גיוסי הכספים [ההתרמות].. כן, זה ידרוש לעשות סבב בין כולם *פעמיים*, אבל יחסוך את ההתעסקות עם העודף.

ofrikit

New member
אז אולי

תבינו שזה הנשף של כולנו.. ואתם מוזמנים (ורצויייייי) שתבואו ותעלו רעיונות ותעזרו לנו כמה שאפשר.. כי לא קל להתמודד עם זה שאתה רק מנסה לעשות את ההנשף סיום הכי טוב שיש ומה שיש לכולם להגיד זה להתלונן.. מחר 12:15 יש פגישה בדשא הגדול בבקשה תגיעי תעלי כל רעיון שיש לך ונשמח לשמוע..ובמיוחד נשמח לקבל עזרה.

Ms UnderstOod

New member
לא התלוננתי

ואני אודה לך אם תפסיקי להתייחס אליי בלשון רבים, זה גורם לי להרגיש שמנה. לא התלוננתי, היוזמה שלכם מבורכת ואני ממש מתרגשת לקראת הנשף וכו'.. בלה בלה בלה. הצעתי לכם הצעה שתחסוך לכם התעסקות עם כסף מיותר של 320 תלמידים. אפשר להגיד תודה, אפשר להתעלם, אפשר להגיד לי איפה אני טועה.. אבל לכתוב לי שאני מתלוננת זה ממש לא.. קשור.

ofrikit

New member
ההצעה שלך לא כל כך הגיונית

כי זה לעשות גם ככה סבב אחד בין כולם הוא בעייתי מאוד אני אישית לא רוצה להתמודד עם זה אני מעדיפה שאחרי הכל פשוט לדאוג שכל אחד יקבל החזר,במקרה ויהיה מה להחזיר.. את מה שרשמתי על זה שמתלוננים התכוונתי בכללי בגלל הודעות שקיבלתי או דברים ששמעתי מאנשים.

למעלה