נשףףףףף כנסוו

PsyWack

New member
נשףףףףף כנסוו

כידוע אנחנו קרובים לסוף שנה וכן גם לסוף הלימודים בכלל,לכן אנחנו מארגנים נשף סיום לתלמידי שכבת י"ב בטכני חיפה. השנף הולך להיות באולם אירועים יוקרתי שכולל ארוחה הופעה ובהמשך הלילה מסיבה. כל הנשף מאורגן ע"י תלמידים בלבד בגלל שלאחר המקרה של הדקירה נאסר על הצוות לעזור לנו התלמידים לארגן כל דבר שמחוץ לבסיס. לכל האירוע הזה דרושים משעבים רבים שהחשוב הוא כמובן כסף וככול הנראה מפקד הבית ספר אינו עוזר לנו כספית. ולכן אני כחבר הועדה מבקש מכל תלמיד שכבת י"ב שימסור את הכסף לאחד מחברי הועדה שמארגנת את הנשף. הסכומים הם כאלה 100 ש"ח לתלמיד ביה"ס ו 130 ש"ח לבן/בת זוג. את הכסף צריך לאסוף כמה שיותר מהר ולא הנשף נתון לביטול ואף אחד מאיתנו לא רוצה בדבר. עוד פרטים לגבי הנשף אפשר לגשת לממ"ח או למפקד השכבה. תודה

ismeir

New member
משאבים*

eliranamar

New member
תגיד

עם אני למדתי בטכני ואני רוצה לבוא כמה אני צריך לשלם?

PsyWack

New member
קודם כל ...

מה קורה אלירן זה חיים אם אתה זוכר קורס 9.... ושנית רק אם תיהייה לך בת זוג מהטכני אז תוכל לבוא וזה יעלה 130 ש"ח

eliranamar

New member
חיים מה המצב ?

רגע עם אני ימצא לי בת זוג אני יוכל לבוא וככה בתור אורח לבוא אפשר

eliranamar

New member
סליחה בוא ננסח את זה אחרת..

אי אפשר לבוא בתור אורח אני מוכן לשלם 130 ש"ח אפילו 150 ש"ח כסף זה לא בעיה העיקר לראות את כול החברים שלי , רציתי לבוא לחברים שלי השנה אבל לא יצא מכול מיני סיבות אבל לפחות לזה לבוא.אבל עם צריך בת זוג אני יעשה את כול המאמצים למצוא אחת תודה חיים.

reembel

New member
אתה תיהיה חייב להתלוות אליה כל הערב

יד ביד לאורך כל הדרך

eliranamar

New member
מה זה השטויות האלה

חבר שמעתי שאין לכם גם ככה קונים אני בא בשביל החברים רק אין לי בעיה לא לבוא אתה חוסך לי מלא רק ידע כללי

למעלה