נשמתי...

נשמתי...

יותר היא לא תשוב לשכון בתוך חיי האהבה לא גרה עוד בבית עכשיו אני לבד חובקת את הכאב חורטת את שמך ברוך על עץ הזית רוצה להאמין שאת עוד לבד ואין אדם אחר בתוך חייך בנית לי תקוות מגדל של אשליות מדמעות וכיסופים אליך מתה לחבק אותך עוד פעם לקבל ממך קצת אהבה מה עובר עלי את לא יודעת הוי כמה אהובה את לי כאן חסרה רק הלב שלי יודע בתוכו פעימותיו אומרות הכל עלייך מה עובר עלי את לא יודעת הוי כמה אהובה את לי כאן חסרה היא לא תבוא, היא לא תבוא יושבת לבד בבר מריחה אלכוהול רואה אותך אך לא בעיניים מוכרים כאן אהבה שעולה בזול נערות מושיטות ידיים הפיתוי גדול כבר בא לי ליפול בזרועות של אשה אחרת אך משהו בי עוצר קשה לי לוותר הנשמה שלך אותי עוצרת נוש שלי...אני מצטערת עשיתי טעות טעות גדולה ואת המחיר אני משלמת... בלילה אני לא ישנה אני רק חושבת ומדמיינת אותך לצידי אבל זה רק בחלום. שגיתי! טעיתי! אני מצטערת...אין לי שום דבר חוץ ממך...את האהבה שלי החיים היפים שלי...אני לא מעכלת... אני כל כך אוהבת אותך... איך הייתי כזו טיפשה? איך? איבדתי אותך לתמיד...אני לבד אני לא יודעת מה לעשות... אני מדברת עם אלוהים כל לילה אחרי חצות...ומבקשת ממנו שהלוואי שתיתני לי הזדמנות אחרונה... אני כל כך מתגעגעת כל כך... אני מרגישה אותך...שאת לא רוצה אותי...אני רק עושה לך כאב לב ורע בחיים... אני בטוחה שמי שיבוא אחרי באמת יעשה אותך מאושרת וכואב לי שאני רושמת את זה כי בעצם אני הייתי צריכה לעשות אותך מאושרת!!! אני לא יכולה להמשיך את המכתב...הולכת להביא נייר... אוףףף אני אוהבת אותך יפה שכבר לא שלי...

shooshu

New member
מדהים!

פשוט מתמצת את רוב מה שאני מרגיש עכשיו אחרי הפרידה שלי! רגשות החרטה שמציפים אותנו אופפפפפפפפפפ נעשה לי רע מלחשוב על זה שיכנס מישהו חדש לחיים שלה מבין אותך כרגע מאוד לצערי

למעלה