נשמע מאוד מורכב

נשמע מאוד מורכב

אל תחליטי בצורה כל כך מוחלטת שהכדורים הרסו לילדה את החיים, יש סוגים שונים של תרופות פסיכיאטריות, ויש מינונים שונים, ולוקח זמן והרבה נסיונות עד שמגיעים לתרופה הנכונה במינון הנכון שעובדת על הבת שלך. יכול מאוד שכדורים יעזרו בסוף ויעזרו לה לתפקד יותר טוב בחיים, אבל זה לא קסם, זה לוקח הרבה זמן ולא תמיד מצליח בסוף... זה לא שחור ולבן.
לגבי המימון של הלימודים, אתם צריכים לשבת ביחד ולעשות סדרי עדיפויות. להבהיר בצורה מאוד ברורה כמה אתם מוכנים/יכולים לשלם ולחשוב איתה ביחד איך היא יכולה לגייס את שארית הסכום, עבודות סטודנטים? עבודת קיץ? אולי כשהיא תראה איזה סכום היא צריכה לשלם, מעבר למה שאתם משלמים, ואז, אולי האופציה של המגורים אצל הסבתא יראו פחות גרועים, כי היא תבין כמה כסף ומאמץ זה חוסך לה.
חוץ מזה, הייתי מנסה לבדוק עם בצלאל אם היא בכלל מסוגלת נפשית לעמוד במאמץ והלחץ של הלימודים שם... כבר דיברנו כאן בעבר על זה שבצלאל זה מוסד אקדמאי ברמה מאוד גבוהה, חבל על המאמץ והכסף אם היא לא מסוגלת לעמוד בלחץ הזה מבחינה נפשית ( כמובן לחשוב טוב איך לבדוק את זה בצורה חכמה ובלי לפגוע במאמצים שלה להתקבל לשם) אבל חשוב שזה לא ידרדר אותה עוד יותר.
נשמע לא קל

מתברר שהיא בכלל היתה צריכה לקבל טחפול על ידי מומחה לפגיעה מי

עכשיו אתם מבינים איזה אבסורד וכמה כסף הלך על טיפול לא מתאים. הם שרלטנים כל אלה. פסיכולוג שלא מסוגל לומר תשמעי אני לא מומחה בזה. הבעיה במקום אחר. אם היה לי כח הייתי תובעת אחד אחד.
&nbsp
את צודקת. אבל אין לי דרך לדעת אם היא תשרוד את בצלאל. להערכתי היא לא תשרודהשום דבר וסליחה...כי למילים יש כח....אבל עד שלא יוכח אחרת....היא לא תשרוד. זה נסיון שיעלה הרבה כסף.

למעלה