נשמע לכם נורמלי?

Xboy123

New member
נשמע לכם נורמלי?

נשמעים לכם נורמליים הדברים הבאים?: 1. קוקטייל אפור זכר עם פנים לבנות לבנות עולה 500 ש"ח!? 2. התוכי שלי לא אוהב פירות וירקות, או לחם ודברים אחרים. מה אני אעשה? אני לא רוצה להאכיל אותה רק גרעינים לנצח כי אני רוצה שתחיה הרבה שנים. יש לזה פיתרון? זה התוכי הראשון בחיי שלא אוהב פירות וירקות. ניסיתי לו הרבה דברים! היא נורמלית או מה?

נשמע לי-../images/Emo26.gif

1. נשמע לי יקר, אבל אני לא ממש מתמצאת... 2. תנסה כל יום לשים לה בצלוחית חתיכות של פירות וירקות, התוכים שלי אוהבים גם לחם יבש...ככה, כל יום- אל תתיאש. בהתחלה היא תטעם ועם הזמן היא תתרגל... בטח שהיא נורמלית!!! צריך פשוט להרגיל אותה.

לוי אסף

New member
500 שקל לקוקוטיל מוחתם זה המון כסף

אני קניתי ממגדל פרטי בזמנו ב-200 שקל קוקוטיל לבן מוחתם! לגבי האוכל יש המון שיטות איך לגרום לתוכי לאכול דברים נוספים, רצוי לפזור לו ירקות אם הגרעינים.... אם זה חשוב לך אני יכול להסביר הסבר מפורט יותר אם כל השיטות

ןןןןןן

New member
ם זה WHITEFACE

אז אולי המחיר לא עד כדי כך מטורף אבל עדין גבוהה. במחיר כזה הייתי מתאמץ עוד קצת וקונה קווקר. ליגה אחרת!

ןןןןןן

New member
ם=אם../images/Emo52.gif

ולגבי האוכל, לתת בבוקר פירות , ירקות וכו' בלי גרעינים ורק לקראת 5-6 לשים גרעינים וגם בכמות מוגבלת.

לוי אסף

New member
אני מעלה כתובת של אתר שיש בוא

קוקוטיל ב-200 ש''ח, וזאת חנות מוכרת ואני לא מאמין שימכרו לך תוכי לא בריא או לא מוחתם

talkk

New member
לגבי המחיר של התוכי...

אני קניתי את הקוקטיילים שלי מחנויות, ושם הם עלו 450 ש"ח לאחד. תלוי מאיפה אתה קונה את הקוקטייל. טל

למעלה