נשמע לכם מוכר?

אלמקס

New member
נשמע לכם מוכר?

היי, מרגישים את ההרגשה שמסתכלים עליכם ואתם מרגישים את זה, אפילו שהעיניים שלכם עצומות? מעניין להסביר את התופעה הזאת, נשמע לכם מוכר?

רותי 11

New member
מוכר מאוד לרוב אם יש מישהו שנכנס

למרחב האנרגטי שלנו אנחנו יכולים לחוש בו ודווקא בעיניים עצומות כאשר אנחנו יותר מרוכזים ופחות מוסחים ממה שקורה בסביבה. אני אגדיל ואומר שאני גם חשה הרבה פעמים ישויות שלא נמצאות בגוף פיזי כאשר הן נמצאות לידי.

Magic54

New member
נכון מאד

קורה לי המון פעמים שאני באוטו חצי יושן {עם עיניים סגורות} ואיך שמישהו מסתובב להסתכל עליי אני ישר פותח את העיניים, לא יודע בידיוק איך להסביר את זה אבל זו תחושה מאד חזקה, החוש השישי שלי בכלל מפותח מאד כי אני גם יכול להבחין אם אנשים מרחלים עליי מרחוק, לפעמים אני גם קולט מה אנשים חושבים רק מלהביט בהם, ואם מישהו אוהב או שונא אותי רק מלהסתכל לו בעיניים , חוץ מזה שבעולם החלום החוש הזה מתחדד פי כמה ואפשר גם לראות ישויות שונות... כל הדברים האלה קורים בגלל שכל אחד מאיתנו מקרין שדה אנרגטי ויש כאלה שמסוגלים לקלוט את זה , הכל החלפת אנרגיות השאלה עד כמה החוש השישי שלנו מפותח...

glazer10

New member
גלו את הסוד

רק רציתי לספר לך שמדעניםפ גילו כבר ממזמן שהטלפתיה והעברת מחשבות היא כבר לא עניין על טיבעי אלא זו עובדה מוכחת אז זה יכול להיות מה שאת מרגישה כאשר מישהו חושב עלייך!!!

SCREAMCO

New member
Dafna101 היי

אני חושב שהכוונה הי לחלק שלנו שמושלך החוצה אל אותו האזור שאנו חושבים עליו , קראתי זאות בספרים, ואני דיי מאמין בזה , בדיוק כמו במצב שינה אותו הדבר במצב ערות , רק שאנו לא ממש מצליחים לתפוס ולהבין את החלק המושלך החוצה בבירור כאשר אנו ערים הרבה על הנושא זה מתואר בסיפרי סת מדבר שם הכרך "התקפות הנצחית של הנשמה",

Dafna101

New member
שהפכו את הטלפתיה לעניין מוכח.

אני ממש לא שמעתי על זה

למעלה