נשמע לכם הגיוני?

tali22

New member
נשמע לכם הגיוני?

יש לי שאלה ואשמח אם תוכלו לתת את דעתכם בנידון: יש לי חבר (הוא קצין בקבע כבר הרבה זמן)מזה כשנה וכמה חודשים הקשר ביננו באמת טוב ואף פעם לא נפרדנו לפני כשלושה שבועות אני השתחררתי מהצבא וטסתי לבקר את כל המשפחה שלי (שלא ראיתי כבר שנתיים)שגרה בלוס אנגלס (אני גרה לבד רק עם אמא שלי בארץ) לאיזה חודשיים אתמול הוא מתקשר אליי ואומר לי שהוא לא יכול יותר קשה לו בלעדיי רע לו והוא רוצה להיפרד לפחות עד שאני אחזור לי זה לא נשמע הגיוני ואפילו לא קשור אחד לשני מה אתם חושבים?

מתמיה../images/Emo41.gif..

מסכימה איתך. כשאדם מתגעגע, ורוצה משהו מאוד מאוד... הוא בדרך כלל אוחז בו בכל הכוח.. לא משחרר והולך. זה בטח לא יקטין את הגעגועים.. טוב, ככה זה לפחות אצל מוזרה כמוני
.

silver82

New member
ילדותי

מה זה השטות הז? קשה לו בלעדייך ?סבבה טוב מאד יש רגשות אבל בשביל זה להיפרד ?כולה נסעת לתקופה קצרה שיחכה אם הוא לא מסוגל אז הוא עושה טעות אל תלחצי עליו שלא יחשוב לרגע שהוא מאיים הפסד שלו וזהו ולפי דעתי הוא עושה את זה אולי כדי לגרום לך לחזור בכל מקרה תהיי חזקה ואל תפחדי מאיומים ילדותיים

סליחה אבל ...

האשמה נשמעת עד פה! אם הוא מתגעגע ואת לא בארץ למה שירצה שתפרדו אתם גם ככה רחוקים... חוץ מזה שכמו שאמרו אם הוא מתגעגע הוא צריך להיות כמהה לראות אותך שוב לדעתי יש לו דברים שבוערים ויש רגשי אשם בגלל זה הבן אדם לדעתי מצא לעצמו מה לעשות בזמן שלא היית פה (לא רוצה להגיד בגד) לדעתי תשחררי אותו וכשתחזרי תתמודדי עם זה בצורה הכי נכונה ככה בשלט רחוק קצת קשה להיות חזקים וצודקים יש דברים נסתרים מהעין.

magenta73

New member
כי יש דבר כזה

חרדת נטישה. שמשהו מרגיש שהשני פוגע בו או רחוק ממנו או הולך לעזוב אותו, הוא יעשה את הצעד הראשון ב"פינוי", ויעזוב לפני שהשני יעזוב אותו. רק בשביל לא להרגיש שעזבו אותו. אני לא חושבת שזו אשמה. ממש לא.

לא.אבל אולי זה בגלל הסיבה הבאה...

אם הוא כ"כ אוהב ומתגעגע אז למה הוא רוצה להפרד?לא מבינה בכלל.אולי יש לו את הרעיון הזה בראש שאם תפרדו רשמית באופן זמני,אז יהיה לו יותר פסיכולוגית לחשוב שאת באמת לא תהיי איתו בזמן הקרוב ,תשאלי אותו אם זה באמת כך,אם לא אז סליחה הוא פשוט מוזר! ובכל אופן אם בכל זאת הוא בקטע של הפרידה אז,תני לו להפרד,הוא יבין כבר את הטעות.

ואם הוא לא יבין...

אז הפסד כולו שלו. והרווח הנקי שלך. אך אומר המשפט המפורסם (שאני לא כ"כ זוכרת כרגע מה הציטוט המדיוק שלו..)? 'אם אתה אוהב מישהו תן לו ללכת. אם הוא יחזור אליך זו אהבת אמת, אם לא - הוא מעולם לא היה שלך'.

tali22

New member
קודם כל תודה

תודה לכולם על התגובות. אתמול דיברתי איתו כדי לקבל הסרים למה בעצם הוא נפרד ממני אחרי שעה בלי הגזמה של שכנועים הוא אמר לי מיציתי את הקשר ביננו מה שאני לא מבינה זה איך? עד הטיסה שלי הכל היה בסדר הוא קנה לי שרשרת עם יהלום אמר לי שתחזרי אני אציע לך נישואים נשכיר דירה ביחד ובאמת בהכל היה ורוד פתאום משום מקום זה בא לו הוא טוען שבשבוע האחרון הוא חשב על זה והגיע למסקנה. עוד דבר שאני לא מבינה זה שהוא אומר לי אל תביני לא נעון אני אוהב אותך ושואל אותי אם הוא יוכל להתקשר אליי? מה הקטע??? אולי הוא במשבר? אולי עובר עליו משהו? אני לא יודעת מה לחשוב כבר

בטח שהוא במשבר

משהו עובר עליו זה בטוח.קשה להבין אותו, עם כל הכאב שיש בפרידה הזו,הדבר הכי טוב שתעשי תתנתקי ממנו לגמרי,תני לו לסדר את הראש,אני מקווה שהוא לא תמיד הפכפך כזה.אם זה אמיתי הוא יחזור אליך ויסביר לך הכל.

tali22

New member
נראה שאין לי ברירה

אלא פשוט כמו שאמרתם כולכם לחכות בשקט ולא ליצור איתו קשר וכנראה שאם זה אמיתי או היה לפחות. אז כשאני אחזור לארץ אולי הוא יתעשת. בינתיים אני אשקע לי פה עם עצמי בעצבות. תודה חברה

עד כאן!

לשמור על פרופיל נמוך - זה טוב, לשקוע בעצבות - זה רע. מה גם שזה לא סתם עצבות, זו עצבות מלאה בתקוות (שעלולות להתברר כתקוות שוא) שיום יבוא והכל יסתדר. כל כך קל להאמין בזה, כל כך נוח... אבל אז, כשמגלים כשהדברים לא מסתדרים? אז כבר פשוט מאוחר מדי. עצבות הופכת למשקעים של עצבות, ומשקעים של עצבות הופכים.. לדיכאון. וזה לא בריא בכלל... (אני בטוחה שאת מבינה את זה בעצמך). לדעתי, את לא צריכה סתם לשבת בשקט. אמנם לנתק את הקשר בשלב זה זה חשוב, אבל את גם צריכה לעשות לעצמך חושבים! לשאול את עצמך - האם הבנאדם ההפכפך הזה זה באמת מה שרציתי? מה שמגיע לי? האם אני באמת אוהבת *אותו*, או אולי אני אוהבת את מי שקיוויתי שהוא? ואולי אני בכלל לא אוהבת. וגם אם כן, את חייבת להאמין שיש עוד הרבה דגים בים. ולא כל הדגים השמנים תפוסים (= יאללה, מותק! חיוך גדול..
"אף גבר לא שווה שתבכי, ומי ששווה - לא יגרום לך לבכות".

אולי... ואולי... ואולי...

אולי הוא במשבר, ואולי הוא לא... השאלה היא אם זה האדם איתו את רוצה לבלות את שארית חייך. אני תוהה אם הוא יודע מה הוא רוצה מעצמו, ולדעתי התפקיד שלך בשלב זה הוא לזוז הצידה ולתת לו לעשות את חשבון הנפש שלו עם עצמו. זה לא יועיל רק לו, זה יועיל גם לך. מגיע גם לך קצת זמן לעצמך לחשוב, לרגל ה"גילויים" החדשים בנוגע לאופי שלו, ואולי תגלי שזה לא מה שאת רוצה אחרי הכל. אגב, ההתחלטה הפתאומית שלו לגבי ניתוק הקשר בכלל לא מתמיהה. פשוט מאוד: כאשר בן אדם נתון כל כולו למערכת יחסים, זה הופך למין "הרגל"... ואז כבר קשה לדמיין איך זה נראה אחרת. הבעיה בהרגל היא... שאז לא יודעים אם מה שיש כאן זו אהבה, או באמת סתם הרגל. לעומת זאת, כשטסת.. והוא היה לבד, הוא יכל לעשות חושבים ולבדוק את טיב הקשר. לדעתי? את בכלל לא צריכה להצטער. אמנם עצוב לנתק קשר כל כך משמעותי לפתע פתאום.. אבל בסך הכל הייתם מגלים מתישהו ש"זה לא זה", ועדיף עכשיו מאשר ביום בו הייתם צריכים לערב בי"ד. (= בהצלחה שיהיה!

silver82

New member
אידיוט

אלו הגברים מצטער בשבילך תכניסי הילןך סעי הלאה

קריקי

New member
ממש לא הגיוני

אני חושבת שפשוט קשה לו להישאר מחויב כשאת לא נמצאת קרוב אליו.. אז הוא פשוט מנסה לפתור את זה בלהיפרד עד שתחזרי.. לי אישית זה נשמע ממש טיפשי, אם הוא עד כדי כך מתגעגע למה הוא לא ביקש ממך שתנסי לחזור יותר מהר ממה שהתכוונת.. בכל מקרה בהצלחה איתו או אם מי שתרצי..

ונמשיך לעזור גם בעתיד...בהצלחה

דרך ארוכה יש בפנייך לשכוח אותו אבל אם תתקשי ותרגשי שאת עומדת להישבר אני תמיד כאן.

למעלה