נשמע לכם הגיוני?

yomuledet

New member
נשמע לכם הגיוני?

קניתי באחת מחנויות הבדים בי-ם 2 מטר בד דריל לצורך תפירת חצאית במחיר נמוך איכות הבד היה נראה לי טוב (יש לי טיפהלה הבנה...) כיבסתיהו ביד במים חמים (לא רותחים) סחטתי במכונה תליתי לייבוש ואז... גיליתי שכל הבד מלא נחילים של אובדן צבע... מיד החזרתי את הסחורה לחנות - בעל החנות אמר לי "מה פתאום זה בד מעולה... זה stone wash זה "אמור" להיות ככה, בסופו של עניין הוא נתן זיכוי בשווי הבד אך נותרתי בדילמה.. יש מצב לאמת בדברו? או ששוב פעם אני נתקלת באמרה הנושנה you get what you pay for... מה אתם אומרים?

לי קרה מקרה הפוך

קניתי בד שאמור היה להוריד צבע ולהשתפשף במכונה. הבד עשה את כל הקולות וסימנים שהוא הולך לדהות בצורה משובבת נפש, אבל יצא מהמכונה חדש ומבריק כאילו הוא לא עבר הרתחה כרגע. לשאלתך: אפשר למצוא עכשיו (=מיתון) בדים מובחרים ב5 ש"חים למטר, אבל יש גם בדים במחירים נוחים או גבוהים שעברו אשפרה לא מספקת. יפה שהוא נתן זיכוי ולקח אחריות.

שש שבע

New member
דריל מכבסים הפוך ובלי שיפשופים

אחרת הוא דוהה במיוחד השחור והכחול...

ליבית50

New member
ללא שום קשר כל בד שאני עומדת להשתמש בו אני לו

מבחן צבע שוטפת אותו במיים וסבון לבד כהה אני תמיד מוסיפה בד בהיר ורואה כיצגד הוא מתנהג בכביסה

תיתי א

New member
יפה שאתן משקיעות בזה - אני בחיים לא כיבסתי בד

לפני שתפרתי אותו - ועד היום רק חצאית אחת התכווצה לי וצבע - אני משתדלת לכבס עם צבעים דומים מספר כביסות/לנצח

למעלה