נשמע לכם הגיוני שטסט פנימי יעלה...

../images/Emo26.gif

לי הטסט הפנימי לא עלה..ז'תמורת - זה היה חלק מהשיעור - 10 דקות בלבד, שבזמן שמורה אחד עשה לי ת'טסט הפנימי (לי ולעוד ילד מהשכבה שלי) המורה שלי עשה לתלמיד של מי שבחן אותי גם כן טסט פנימי - משמע אף אחד מאיתנו לא שילם על הטסט הפנימי מעבר לעלות השיעור עצמו. גם הטסט החיצוני לא עלה לי מעבר ל113 ש"ח של האגרה. אולי זה בגלל שהמורה שלי היה שכן שלי פעם ואנחנו בקשרים טובים..אבל בכל מקרה לי זה הטסטים לא עלו מעבר למה שברור מאליו (משמע אגרה לטסט חיצוני ותשלום של שיעור רגיל לטסט הפנימי) דרך אגב אני חדשה פה
ויש לי עוד 5 ימים למלווה
אם מישהו פה רוצה להתחיל ללמוד נהיגה והוא מאיזור הקריות שישלח לי מסר ואני אתן לו ת'טלפון של המורה שהיה לי..הוא הבן-אדם הכי אחלה שבעולם פשוט נהניתי להיות בשיעורים
אפילו הצטערתי על זה שלא יהיה לי יותר שיעורי נהיגה ..ואם זה חשוב אז הוא לוקח בין75 או 80 ש"ח לשיעור (לא זוכרת כמה בדיוק) של 45 דקות (וזה בג'יפ
)

guznik

New member
מה זה השטות הזאת?

איזה מין בולשיט זה טסט פנימי? מה זה כמו בגרות שיש בחינת מתכונת לפני הבחינה האמיתית? מה זה משנה מי יושב לידך כשאתה נוהג? אם אתה נוהג טוב אז יופי ואם לא אז לא. מה זה משנה מי אומר לך אם אתה נוהג טוב או לא? הרי בכל מקרה אתה חורש על איזור הטסטים (אני מאוד מקווה). ברור שתילחץ בטסט האמיתי ולא משנה כמה "טסטים פנימיים" יהיו לך כי אתה הרי יודע שזה לא אמיתי. אז עוד לדרוש תשלום נוסף על הבולשיט הזה? תחליף מורה לפני שלא ישאר לך כסף לאוכל.

saritkarkashon

New member
זה פשוט שחיטה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טוב אז ככה.. גם אני למודת נהיגה.. והמורה הזבל שלי אמר לי שהטסט הפנימי עולה 150. אני שאני ממש לא מבינה בזה... שילמתי לו!!! אבל אכלתי אותה... כי שכחתי שעשיתי אצלו קבלנות וקבלנות זה עד הטסט הראשון בלי עוד כספים באמצע!!! בקיצור טסט פנימי לא צריך לעלות אגורה!!! זה סך הכול מורה אחר זה לא שבא מישהו ממשרד התחבורה..!!! טיפ: מי שלומד עכשיו וניגש עוד מעט לטסט פנימי אל תשלמו כסף !! שוחטים אותכם!!!

פזל

New member
טסט פנימי לא משלמים

זה תלוי מאד במורה הנהיגה מי שרודף בצע ומחפש איך לחלוב את התלמיד ולנצל מצב של חוסר אונים הוא בפרוש נוכל מושלם ואני הכרתי לצערי מורה הזה ששמו אבי כהן והוא עובד במשרד הרישוי בצפון תל אביב

פבפ

New member
אצלי הטסט עלה 110 שקל

והוא נמשך כמו 5 דקות. נהגתי ממש על הפנים אבל כרגיל בטסט פנימי עברתי. בשני הטסטים האחרים שלי (החיצוניים) נהגתי בהרבה יותר טוב.

N o u s h

New member
לפי מה שאני יודעת..

טסט עולה כמו שיעור רגיל.. אם המורה שלך לקח לך יותר אז הוא סתם מניאק!

meir360

New member
אידיוט

תגיד אתה נורמלי טסט פנימי עולה בלחץ 800 שקל כנראה שיש לך יותר מדי כסף להוציא אני הייתי מזיין את המורה לנהיגה שלי ......

מור~!

New member
הקשר בין הוראת נהיגה לנוכלות

הינו קשר מציאותי ביותר מורה לנהיגה שלא "מרמה" פה ושם, לא יצליח לשרוד בעסק לנסות למשוך שיעורים עם תלמידים, להעלים ממס הכנסה, לדחוף מחירים, להפליץ תשלומי "חובה" מוזרים וכו'... לכל מורה יש את השיטות שלו בכל דרך אחרת, העסק לא יהיה ריווחי כאן בעצם מתנפצת האשלייה שלהיות מורה לנהיגה יהפוך אותך לבנאדם עשיר, כי 75 שקל לכל שיעור כפול 6-8 שיעורים ביום אמורים להכניס המון כסף אף אחד לא באמת מנסה לחשב את ההוצאות האדירות שיש למורה לנהיגה (ולא ניכנס אליהן כרגע) ולעניין עצמו - הטסט הפנימי הוא לא אחר מעוד דרך להוציא כסף (והרבה) מהתלמיד ההוכחה היא זו שלא כל תלמיד מחוייב בטסט פנימי (כאלו שמכירים את המורה עוד לפני שהתחילו את השיעור), וגם התמונה שהצטיירה פה - כל תלמיד משלם מחיר אחר (בדרך כלל גם כן תלוי בקירבה של התלמיד למורה) כאשר התלמיד משלם 250 שקל לטסט פנימי (כן, 250) - הכסף עובר אל ה"טסטר", בעוד 250 השקלים של 2 התלמידים האחרים שניגשו איתו עוברים אל המורה עצמו. **אגב - המבחן נערך בין 5 ל10 דק' (בממוצע), כאשר מעל ל95% מהתלמידים "עוברים" אותו. לדוגמא, בטסט הפנימי שלי, הבוחן אמר "נהגת קצת מהר מדי כשנכנסת לצומת, אבל אני אעביר אותך בכל מקרה" - מה שהיה גורם מספיק בשביל להכשיל אותי בטסט החיצוני. ולסיכומו של עניין - אם תבלבלו למורה שלכם את המוח ותגידו לו שאתם לא ניגשים בשום אופן לטסט הפנימי הזה, לא תצטרכו לעבור את השטות הזו. בקשר למחיר המפוצץ - אתם תצאו "פראיירים" בכל השוואת מחירים שתנסו לעשות מהסיבה שכל מורה עובד בשיטה אחרת שיהיה בהצלחה
ותנהגו בזהירות
נ.ב. שכחתי להזכיר שכל הנאמר למעלה הוא תמצית סיפורים של אמא (שנהגה להיות מורה לנהיגה בעבר, ובגלל שלא רימתה אף פעם, לא הצליחה להישאר בעסק)

Superdror

New member
אולי די לקשקש כבר?

כל תלמיד חייב בטסט פנימי! זה שיש בתי ספר שמתייחסים לדבר באדישות זה משהו אחר, מבחינת החוק כל תלמיד הלומד נהיגה בישראל חייב בטסט פנימי. מחיר זה דבר לגיטימי, את כל הפרטים הקטנים האלו היית צריכה לשאול את המורה שלך לפני שסגרת איתו מחיר על כל שיעור או מחיר כוללני לכל הרשיון, באם לא עשית את זה, בעיה שלך. הטסטר שבוחן אותך בטסט הפנימי קובע מה המחיר שהוא רוצה, לא כל ה250 שקל מגיעים אליו, חלק מזה מגיע אל המורה כתשלום להשכרת הרכב. למה על שיעור כפול שלך את תשלמי מחיר שני שיעורים ? ומדוע על 3 טסטים פנימיים לתלמידים שונים לא צריך לשלם מחיר של 3 טסטים פנימיים ? אני עם המורה שלי סגרתי "קבלנות", 2000 שקל עד הרשיון, כמובן שסוכם שזה לא כולל אגרות וטסט פנימי. שילמתי למורה 2000 שקל , 100 ומשהו שקל אגרת טסט שילמתי בדואר, ו106 שקל לטסטר הפנימי שגם נתן לי קבלה על סכום זה. הקיצר, כל אחד והפרנסה שלו. דרור.

מור~!

New member
אולי הוא חובה

אבל לא יקרה לתלמיד שומדבר אם הוא לא יעשה את הטסט ובין שאר הדברים לא ראיתי סתירה...

tomash1985

New member
אני שילמתי רק על הטסט לא עשיתי

שיעור לפני לא רציתי!!ושילמתי 110 ש"ח אם אני זוכר טוב ועברתי ת'חרא הזה!!!!

למעלה