נשמע לכם הגיוני שטסט פנימי יעלה...

נשמע לכם הגיוני שטסט פנימי יעלה...

225 שקל?!? שזה כולל שיעור שעולה 75 פלוס הטסט הפנימי עצמו שעולה 150 שקל... מה דעתכם על המחיר הזה? זה המחיר ששילמתי למורה נהיגה (הנוכל...) שלי...

Butterfly kiss

New member
אצלי זה עלה 200 ש"ח

טסט שארך בערך 15 דקות, זה ומה שאת שילמת אני חושב מחירים סבירים יחסית... שיעור נהיגה אצלך עולה 75 שקל??

לא חושבת שהמורה לנהיגה שלך נוכל

הדיל שלי עם המורה שלי - כל שיעור עולה 95, והטסט הפנימי כלול במחיר. אז פחות או יותר זה מתקזז.

miss_t

New member
לפי מה שידוע לי טסט פנימי עולה פי 2

משיעור רגיל........

papapa

New member
היי אנשים

יש לי רשיון כבר חצי שנה,
אבל לעזאזל !!! טסט פנימי 200 שקל ?!?!?!?! אני שלמתי למורה שלי 80 שקל (כמו שיעור רגיל !) בלי שום תוספת ... והוא לא ביקש עוד כסף כי זה טסט פנימי... וגם הוא עשה לי את הטסט הפנימי ולא שלח אותי למורים אחרים ... תסלחי לי, אבל המורה שלך לניגה באמת נוכל !!

funnydog

New member
אפשר בלי טסט פנימי?

אמרתי למורה שלי שאני לא רוצה טסט פנימי והוא אמר לי שאסור לו. לא שאני מפחד - פשוט חבל על 200 שקל (אתה משלם גם על הזמן של המורה השני וגם על האוטו). מישהו ניגש בלי טסט פנימי? זה מותר?

papapa

New member
המורה שלי לא היה כזה מגעיל ....

הוא לקח כסף כאילו זה שיעור רגיל, בלי שום תוספות

RT30

New member
שטויות!

גם לי יש רישיון כבר חודשיים ולא אמורים בכלל לשלם על טסט פנימי! זה נחשב כשיעור! רק על הטסט (החיצוני) משלמים וזה נע בין 250-280 תלוי באוטו וכדומה... אם המורה שלך דרש ממך לשלם 200 ש"ח אני ממליצה לך לעזוב אותו כי הוא מממממ-שש נוכל!!!

Superdror

New member
אין דבר כזה בלי טסט פנימי.

במדינת ישראל יש חוק והחוק אומר שכל תלמיד הלומד נהיגה במדינת ישראל מחויב גם בטסט פנימי, זה שיש מורים ובתי ספר שקצת מחפפים בעניין, זה משהו אחר.

guznik

New member
מאיפה הבאת את זה?

אולי נעשה איזה חוק מוזר מאוד בשנתיים האחרונות, אבל כשאני ניגשתי לטסט האמיתי אני זוכר שהמורה שלי נתן לי דף עם תיבות סימון לכל מה שהיה צריך להעביר ולא היה כתוב שם שום דבר על "טסט פנימי". אני לחלוטין לא מבין את השטות הזאת - הרי יש איזה מינימום של מספר שיעורים שצריך לקחת לפני הטסט, אז מה עושים בשיעורים האלה אם לא נהיגה, וכמה שיותר באיזור הטסטים? בשביל מה הבדיחה הזאת של טסט פנימי? ללמוד איך לנהוג במשך רבע שעה בלבד במקום במשך 45 או 90 דקות?

lior z

New member
מאוד מוזר

אני עדיין לא עשיתי טסט פנימי אבל המורה שלי אמר לי שזה יעלה רק 55 שקלים!

Superdror

New member
אין דבר כזה הגיוני

למחיר של טסט פנימי ואין דבר כזה פראיירים לא מתים או כן מתים, תפסיקו למלמל שטויות. מחיר זה דבר לגיטימי, יכולתם לשאול את המורה בתחילת הדרך כמה הוא לוקח על טסט פנימי, האם טסט חיצוני כלול במחיר וכו'. לפי חשבון שלי אני שילמתי בערך כ60 שקל לשיעור, אז מה ? כולכם פראיירים ? בנוסף, במידה והמורה שיבחן אותך בטסט הפנימי הוא לא המורה שלך, אזי הכסף לא נכנס לכיסו אלא מועבר לטסטר שבחן אותך. כמובן שהמורה יקח איזה מחיר סימלי על "השכרת" האוטו למהלך הטסט - עלות של שיעור , אני משער. ועכשיו ברצינות, אם זה 150 שקל או 200 שקל, זה באמת כל כך קריטי ? אם המורה היה מורה טוב ונהנתם ללמוד איתו והוא העביר את השיעורים בצורה נעימה, אתם לא חושבים שזה היה שווה את זה ? במידה והמורה באמת לא היה בן אדם ולא התנהג כמו בן אדם וגם לא העביר את החומר בצורה טוב - זה משהו אחר, אבל לקרוא לבן אדם נוכל בגלל 50 או 100 שקל, לא נראה לי . דרור. כולכם פראיירים

לימי 1

New member
טסט פנימי עולה כסף??

אני כשהיה לי טסט פנימי זה היה חלק מהשיעור..... זה לא עלה לי בכלל. אה ודרך אגב אני חדשה

pompii

New member
225../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

200??? המורה שלי לקח 100... ידעתי שמורים לנהיגה מניאקים רודפי בצע(נו טוב חלקם...) אבל עד כדי כך??? טסט פנימי אמור לעלות כמו שיעור, מקסימום 100 שקל! צריך לתבוע ולהטביע את כל המורים האלה..

למעלה