נשמעת בעיה קטנה

Shame in you

New member
נשמעת בעיה קטנה

אבל ישנתי בשני הלילות האחרונים 3 שעות ואני חוששת שגם הלילה יהיה ככה...לא מצליחה להרדם עד איזה 4 בבוקר לפחות. איזה סיוט.

Evil Gremlin

New member
או... או... אני אהיה הראשון שיגיד לו

ל ח ץ לך יש בעיית לחץ, יעול להיות שאתה לא שם לב לזהף כלומר לא לחץ בעבוה או משפחהף יכול להיות שזה סטאסס נפשי שאתה צריך לטפל בו ממתי זה אגב?

Evil Gremlin

New member
שאלה מטומטמת

כן.. 2 לילות.... נסה נסה לא לישון לילה או שתיים ויכול להיות שזה יסתדר

shaiush4

New member
מסכימה.

בגלל שזה רק שני לילות, זו אכן בעיה קטנה. סביר להניח שזה יסתדר תוך כמה לילות - אתה לא יכול להמשיך לתפקד על שלוש שעות שינה. אם זה לא יסתדר תוך זמן קצר (זמן קצר יכול להיות מוגדר כפחות מחודש), אז אולי זה באמת משהו שצריך לטפל בו. בינתיים אני מציעה לחכות ולראות מה יקרה, כנראה שעם עייפות מצטברת כזאת אתה תיפול לשינה ארוכה די בקרוב.

shaiush4

New member
אז זה לא בדיוק לתפקד, לא?

וחוצמזה, זה אולי אפשרי אם אתה בכוח מנסה לישון שלוש שעות. באופן טבעי, בלי שעון מעורר, בסופו של דבר העייפות תגרום לך לישון יותר, אלא אם יש באמת הפרעת שינה חמורה ביותר.

הבעיה העיקרית בחוסר שינה

היא לא התיפקוד של הגוף, הגוף יכול לתפקד בחוסר שינה, הוא ינוח שכאתה תנוח מה שכן לא נח זה המוח שלך, הוא לא מקבל הפסקה וכשהוא עובד יותר מדיי בלי מספיק מנוחה אז הוא מתחרפן החלומות הם הרבה יותר קרייטיים מאשר "מנוחה" פיסית

Evil Gremlin

New member
אז זהו

שיש לי תקופות שאני טבעית יושן שלש שעותף לפעמים פחות ולא מסוגל להרדם יותר מזה

Evil Gremlin

New member
וואו.. מרוב התרגשות קיבלתי דיסלקציה

רק עכשיו שמתי לב לכמות הטעויות *יעול = יכול *לזהף = לזה *בעבוה = בעבודה *משפחהף =משפחה *סטאסס נפשי = סטרסס נפשי (STRESS)

Shame in you

New member
שוב שאלה, בעית שינה מוזרה

בזמן האחרון כשאני מנסה להרדם קורה לי דבר מוזר: אני מתחילה להרדם, צוללת אל החלום הראשון ואז פתאום מרגישה לחץ אדיר בגוף ומתעוררת. כתוצאה מכך אני פשוט לא ישנה. הרגשתם את זה פעם?

Shame in you

New member
נורא קשה

זה לחץ גופני, לא נפשי. משהו שמתחיל מאזור החזה. אני לא ממש יכולה להסביר.

למעלה