נשמח אם תענו על ..........................

נשמח אם תענו על ..........................

שלום לכולם ! אנחנו מתכננים לעבור למזכרת בתיה לקראת הקיץ -חופש גדול . רצינו לשאול אותכם כמה שאלות ונשמח אם תענו לנו ... 1.כיצד החינוך שמה יש לנו ילדה בת 15 שעולה לי' אחת שעולה לחטיבה -ז' ואחת בכיתה ג' ואחת בגן ילדים אבל יש לה זמן .. האם הוא ברמה גבוה וטובה האם הילדים מרוצים? 2.מבחינת בילוי אין עיר או משהוא כזה נכון ?אם נערים רוצים לבלות היכן הם הולכים ? לאן הם יוצאים ?איפה רואים סרטים ?והאם יש תחבורה ציבורית שמגיעה לרחובת או לצומת בילו ? 3.האם רחוב שקולניק נחשב לטוב ומרכזי ? 4.אשמח אם נערים צעירים רואים את הודעה ולענות מנקודת מבטם ? תודה רבה שיהיה המשך יום נעים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גיאספס

New member
בבקשה

1. בתור אחד שלמד פה אחת-עשרה שנים, אין טענות..לפחות לגבי התיכון (שפשוט אותו עדיין אני זוכר) יש אווירה די משפחתית ולא קרה פעם אחת שלא הקשיבו לבעיות של אנשים. 2. העיר המרכזית הכי קרובה זאת רחובות. קו 26 עובר פה הרבה (יותר מפעמיים בשעה) והוא מגיע עד רחובות, בדרך עובר גם ליד ביל"ו סנטר (תחנה בעקרון שהיא במרחק הליכה). לאן יוצאים? תלוי. אם רוצים סרט נוסעים לרחובות (בערב שבת זה מצריך מונית ספיישל או שמישהו יסיע) יש קולנוע בקניון. שאר האפשרויות די תלויות בגיל (בואי נניח שנדבר על הילדה בת ה15) - אני בגילה ביום שישי היינו בעיקר יושבים אצל חברים, יושבים באיזה גן, לפעמים היו מסיבות לגילאים האלה במועדונים בסביבה (המטרוק ברחובות או השיבר בשילר) מניסיון - זה מה שעושים בכל מקום אחר בין אם זה עיר או לא..

מאיוש י

New member
כמה תשובות בבקשה

אז ככה גם אנחנו עברנו לכאן לפני 3 שנים ואנחנו מרוצים עד הגג. כמובן שיש דברים מפריעם כמו בכל מקום ועברנו לכאן בגלל שהמקום קטן ויחודי והוא גדל וכל הקסם הולך .....אם יגדל הרבה תמיד אפשר לעזוב.... אבל ילדי לומדים בחטיבה וביסודי ואנחנו מאוד מרוצים. מקומות בילוי אין במזכרת אבל יש ברחובות וראשל"צ ושקולניק הוא לא רחוב מרכזי אלא רחוב בתוך שכונה של בתי קרקע והוא לא קרוב למרכז המושבה בכלל.

dor219

New member
אז ככה

אני בת 15, כיתה י', אז אני אנסה לענות לכם. החטיבה לא משהו, ילדים שמתפרעים ולא שמים להם גבולות, אבל בתיכון אני חושבת שהכול משתפר, והתיכון ממש בסדר. בילוי ביישוב אין, אבל יש תחבורה ציבורית, 5 וחצי שקלים לנסיעה הלוך לרחובות, ושם ב"עיר הגדולה" יש כבר הכול.. סרטים יש בקניון, יש גם באולינג בעיר, מסעדות, מועדונים (אני מניחה) וכו' וכו'. וכן, יש אוטובוס שמגיע לאחת התחנות בקריית העקרון ומשם כבר מגיעים לבילו סנטר, או לצומת בילו.

dor219

New member
וכן,

בית הספר היסודי- ממש טוב. אני למדתי ב"בן גוריון", והבית ספר באמת בסדר. בנוסף לבילויים שכתבתי למעלה, יש גם את הנוער העובד והלומד, כדאי לנסות :)

WORLRL

New member
../images/Emo42.gifאוקיי...

החינוך מעולה, במיוחד התיכון! מבחינת בילויים.. שממה ושממון.. אין פה מה לעשות חוץ מללכת ברחובות בלילות.. יש תחבורה ציבורית לרחובות קו 26.

למעלה