נשמות תועות

golden energy

New member
נשמות תועות

הנושא של נשמות תועות די מבלבל.. זאת אומרת..אלו לא תמיד נשמות של אנשים שהתאבדו (או שזה בכלל לא קשור אליהם?....) איך אפשר לדעת או לכוון לזה שאני (או מישהו אחר..ז"א,זו לא שאלה ספציפית..) לא אהיה נשמה תועה?.. להשלים עם המוות? או שזה קורה יותר לנשמות צעירות?.....

רותי 11

New member
נשמות תועות

זה קורה בעיקר לנשמות שמחוברות לחומריות ונהנתנות בחיים יש כאלה שנמשכים לשם באמת ממקום של לא לקבל את המוות הם לא רוצים לעזוב את העולם הזה והם מחפשים את הדרך המהירה והקלה ביותר לחזור לכאן, קשה להם לעזוב את כדור הארץ. אני לא יודעת להמ החלטת שאלה הם נשמות של מתאבדים - בטח יש ביניהם גם כאלה, אבל לא רק.

golden energy

New member
פשוט

שמעתי פעם שרובן של הנשמות התועות הן של מתאבדים.. יש כל כך הרבה סברות וטענות שונות..פשוט קשה לדעת מה נכון..

רותי 11

New member
האמת שאת צודקת

יש כל כך הרבה סברות ותאוריות שאין לזה סוף אבל אני חושבת שבדרך כלל עדיף להתחבר למה שמרגיש בפנים. נכון שהטענה היא שזה בעיקר מתאבדים אבל זה לא ממש ככה - חלק מהטענה היא פשוט באה ממקום של הפחדה - או מהמקום שאסור להתאבד זה לא חלק מהתכנית הנשמתית וזה נכון לא מתאבדים, אבל לא "נענשים" על זה. נכון שאחר כך הרבה פעמים מגיעים לקושי רב יותר אבל עדיין אין עונש כי הנשמה היא זו שבוחרת את המסלול שלה.

האם נשמות טועות

הן אלה שבאות בסיאנסים? יש לי טראומה מסיאנסים כמו כל מתבגר טיפוסי אני וחברות שלי התנסנו בזה הייתה לי תקופה מאוד קשה ומפחידה בעקבות זה גבר ואישה שפשוט לא עזבו אותי הם תקופה ארוכה ניסו בכוח לתקשר איתי. בעיקר זה היה קורה שנייה לפני שהייתי הולכת לישון, הייתי מרגישה כמו חשמל כזה בגוף והייתי יודעת שאני במצב ביניים מסויים. הם היו לוקחים אותי למקומות שאף אחד לא היה רוצה להיות שם ממש מפחיד

למעלה