נשמות תאומות

kikona126

New member
נשמות תאומות

לא קראתי את הספר שהוזכר בשרשור אחר. אבל תמיד שמעתי את המושג, אולם אינני יודעת עליו הרבה. למה הכוונה נשמה תאומה? האם נשמה תאומה היא נשמה אחת שחצוייה לשניים בעולם זה? האם נשמות תאומות באות לעולם באותו היום? האם נשמות תאומות נועדו להכיר אחת את השניה בעולם החומרי? טוב יש לי עוד הרבה שאלות שמעניינות אותי, אני אשמח לתשובות

רותי 11

New member
kikona126 יקרה

נשמות תאומות אלה הן נשמות שמגיעות מאותו מקור הן לא נשמות שמתחלקות ל - 2 הן מגיעות מאותה משפחה נשמתית, אני אתן לך דוגמא מה הכוונה לנשמה תאומה, - ניקח את גוף האדם , יש בו שני ידיים שני רגליים 2 עיניים וכו' נשמות תאומות הן נשמות שאחת תגיע מרגל שמאל והשניה מרגל ימין. נשמות תאומות לא נולדות ביחד לא אמורות להיפגש בכל גלגול הן לא בהכרח ביחסים של גבר ואישה או מערכת יחסים זוגית. בדרך כלל נשמות תאומות תגענה לכאן לעזור לנו בשיעורים הקשים ביותר שיש לנו, והרבה פעמים אלה הן מערכות יחסים על פי המדד הארצי דווקא לא נעים. במקרה שלי אני יודעת מי הנשמה התאומה שלי, זה הבן הקטן שלי. והאמת שהרגשתי אליו חיבור מדהים מהרגע שנולד.

kikona126

New member
איך יודעים מי הנשמה

התאומה שלנו? זה נשמע מאוד מרגש להרגיש את מה שתיארת עליך ועל הבן שלך. תמיד חשבתי שזאת בת דודה שלי. קראו לנו הרבה דברים משותפים (מלחמה על החיים בבריכה כשתבענו), ודברים מוזרים (היא חייה בחו"ל ואני לא בקשר איתה אבל תמיד מתברר שיש לנו את אותו הטעם, אנחנו מתעסקות באותם הדברים ולפעמים אני ממש מרגישה אותה - בתקופה שהיא נכנסה לניתוח ולא ידעתי עליו, חשתי כאבים חזקים באותו המקום). אבל לאחרונה אני מרגישה אנשים אחרים שאיתם אני בקשר (וגם כאלו שלא). יותר מזה אני יודעת עלהם דברים מהחלומות (החלומות שונים מחלומות רגילים, זה כבר תקשור) מה שהתחיל לבלבל. בספר שאני כותבת כתבתי ככה (אני מביאה רק את ה"חידה" מהספר ללא התוספות בין לבין: "ידוע לי, כי באור התהוותה לה אחת, שהגיעה כמעט לשלמות" לפניה עמד הקשה מכל, להושיע את כולם מגלות אך משימה זו ידעה, תתאפשר בהתחלקות לשני חצאים שלמים כי אבות אכלו בוסר ושני בנים תקהינה וביום זה ירד החושך על עולמנו." המשל המתאור פה בעצם מכין את הבסיס של הסיפור, 2 בנות שנולדו במצב מלחמה, 2 בנות שהן בעצם נשמה חצוייה, שצריכה להתאחד, ההתאחדות תביא לאיזון מחדש אבל כשקראתי על שם הספר נשמות תאומות, נדלקה לי נורה, וחשבתי אולי על שינוי של הנוסח ולתת לזה מעמד של נשמה תאומה, השאלה היא האם נשמה תאומה תסתדר עם התאומה שלה בעולם זה?

kikona126

New member
תקשורים

עדיין לא הצלחתי להעביר אותם ממצב שינה למצב עירות. ויש הרבה בלגן איתם
הם פתאום מופיעים, ומעבירים לי מסרים לאחרים חוץ מלעצמי
(אפילו שביומיים האחרונים היתה תפנית) בכל מקרה יש לי עוד עבודה איתם, את החלק של האיתור שלהם בין כל החלומות הרגילים עברתי (לזה קיבלתי תשובה כששאלתי) אבל הם מגיעים בצורת סמלים מתאפורית, והם מגיעים פתאום, ללא כוונה שלי לחלום אותם, ואז אני מרגישה חדירה לפרטיות של אחרים, במיוחד לאחרונה. מה גם שלא תמיד קל לראות את הדברים (כשהם לא מגיעים כסמלים) כשאני ארגיש מוכנה אני אנסה לתזמן את נושא הנשמה התאומה לחלום, כרגע יש לי שם עדיין בלגן ועבודה רבה. איך בעצם מעבירים את התקשור מהחלום לעירות? מהלא מודע למודע?

רותי 11

New member
משתדלים להיכנס למצב

של רגיעה - ומזמנים את ההדרכות הישירות שלנו או את האני העליון ומנסים לקלוט את העניין לבוא למצב כזה ללא ציפיות לשחרר הגיון ופחדים (קל להגיד) ולצאת לדרך עד שמצליחים

kikona126

New member
כן אולי בגלל זה

תמיד שאני מנסה לעשות מדיטציה אני נרדמת באמצע, ואז (לא תמיד אבל גם אז) מגיעים התקשורים... המזל היחיד שלמדתי להכיר אותם. היה אחד שאם הייתי יודעת עליו הייתי מונעת אסון... נרשמתי לקורס מדיטציה, אני מקווה שזה יעזור לי להגיע לרגיעה

רותי 11

New member
גם אני נעלמת בזמן מדיטציות

לכן אני משתדלת לא לקחת יותר מדי נשימות עמוקות, ולהתקדם למצב של שקט

רותי 11

New member
בהחלט נשמה תאומה יכולה להסתדר

עם התאומה שלה כאן בעולם הזה

kikona126

New member
דרך אגב, קוראים לי אדית ../images/Emo13.gif

לא נוהגת להציג את עצמי בפעם הראשונה בפורום כדי לא למשוך יותר מידי תשומת לב...(מנסה להשתלב
)

רותי 11

New member
את בהחלט יכולה להציג

את עצמך ואת יכולה לבלוט אין בעיה עם זה

golden energy

New member
היי אדית...

רק רציתי להגיד שהחתימה שלך ממש ממש קולעת...ממש נכונה....

obobus

New member
גם אני התחברתי אליה כמו אל מגנט

העין שלי נמשכה אליה לפני שהספקתי לקרוא מה כתבת בהודעה עצמה

kikona126

New member
כי לצערי

היא נכונה. ואם מישהו גורם לנו להרגיש רע, קשה מאוד לשכוח את זה. השאלה היא מה עושים שאותו המישהו גרם לנו להרגיש הכי טוב בהתחלה, ואז יום אחד זה התהפך? אז מה בעצם צריך לזכור מאותו האדם? את ההרגשה הרעה או את ההרגשה הטובה? איך אפשר לסלוח לאדם שפגע בנו, אבל פגע בצורה חזקה? כרגע אני החלטתי לסלוח, אבל לסיים את הקשר עם אותו האדם. את החתימה הזאת שמתי השבוע, כי היא הרגישה לי נכונה.

obobus

New member
בלי לדעת במה מדובר

אלא רק ברמה העקרונית, אני חושב שהיכולת לסלוח חשובה גם בגלל שהיא מאפשרת לנו לראות מעבר לכאב של המעשה שפגע בנו ובכך תורמת ליכולת שלנו ללמוד את השיעור ממה שקרה והיא גם עוזרת לנו להתגבר על הכאב ולהמשיך הלאה (צד שני של אותו מטבע)

kikona126

New member
זה מה שעשיתי

סלחתי, ואפילו לקחתי אחריות על הטעויות שלי. הבעיה היא שבדיוק פה אותו האדם פגע בי (שוב). עכשיו הצעד שלי הוא הליכה הלאה.

kikona126

New member
תודה

שמעתי פעם מישהי שאמרה את זה. הספר שאני כותבת נבנה על המשפט הזה... (ממנו הוא התחיל)

kikona126

New member
הנה בקצרה

טוב אז אני צריכה לשים הזהרת אורך...
הודעה ארוכה הסיפור מספר על נפש שהגיעה לעולם האור. ונתבקשה שם להוציא את העם מגלות (שקרתה עקב חטא גדול אותו מנסים להבין במשך הקריאה) והיא חוזרת לעולם החושך. הגלות מתוארת בספר כמצב של כיבוש ע"י האימפריה האסיסולרמית. אותה הנפש נחצתה לשתי נפשות, שבאות לידי ביטוי בעולם הגשמי בגוף של שתי אחיות (שנולדו באותו היום, לאותה האימא ולא לאותו האבא – דרך אגב הגיוני מבחינה רפואית, וזה בגלל ההפריות...) האחת שחורה והשנייה לבנה בלונדינית (הם מנוגדות בכל, תחביבם, רמת רוחניות ועוד..), שהופרדו לאחר הלידה. האוכלוסייה שעליה מדובר היא אוכלוסיית המקובלים (מסתדר אם ילדים קוראים את הספר...) שתי הבנות מגיעות בגיל 16 למעין בית ספר שבו הן לומדות על עצמן, על להרגיש את האחר, ללמוד על מציאת השקט הנפשי ועוד... המטרה היא ששתי הבנות ילמדו לעבוד ביחד בעוד ששתיהן מרגישות רגשות שנאה אחת לשנייה אבל לא יכולות לפגוע אחת בשנייה (יש בסוף "כתב חידה" שמופיע בפרק הראשון בקשר לשתיהן) הדמות הרעה, מצידה, לא רוצה שהן יתאחדו, אבל יודעת שאם הן תתאחדנה היא תוכל לנצל את "הכוח" (רק היא מגדירה את זה ככה בספר כי היא משתמשת ב"כשפים" –ידע- המיסטיים כנגד אחרים.) שלהן. הסיפור מציג בתוכו מס' חלומות (כבר מהפרק השני) שילוב של מעבר מחלום למציאות, של חיפוש אחר תשובה לשאלות. יש שימוש ברונים (לא נקראים ככה אבל יש, מעורבים בטארוט) יש שימוש באבני חושן (גם באפוד של הכהן הגדול, רק ששם יש 2 משולשים מופרדים, וזה נכתב לפני הפרסומת של צו פיוס...) שימוש בתורת האותיות, יש מצבים של כניסה למצב מדיטיבי עם מוזיקה (אמרו לי שהם רשומים טוב, אני מקווה שזה נכון) שימוש בפרדס, יכולת ראיה של דברים שלא כל עין רואה.. ועוד כל מיני הפתעות... הדבר היחיד שאני לא בטוחה לגביו זה שיש הרבה דברים שהם מעבר לתחום היכולת כגון הזזה של דברים, או פלאשבקים מהעבר, אבל זה מוסיף לאווירה של הסיפור... טוב ואחרי כל המגילה הזו, איך הספר רשום? יש שתי דמויות מרכזיות תום ולייה ( השמות והאותיות נבחרו בקפדנות) על אחת מהן מסופר מהסוף להתחלה ועל השנייה מההתחלה לסוף. הקוראים לא יודעים עד הפרקים האחרונים של הספר שמדובר בשתי דמויות, כי שמה של לייה לא מוזכר בפרקים שמדברים עליה ואם כן אז יש פתאום תפנית גדולה לכיוון של תום (שתמיד גונבת את ההצגה...) הפרקים על הדמות הרעה נכנסים בין לבין או שהיא מופיעה בפרקים של הבנות. זהו, כל מיני פיילוטים שהעברתי קיבלו ביקורות טובות, ותגובות שצריך לתקן.

למעלה