נשמות תאומות

kikona126

New member
וכתב החידה שמדריך את הקריאה

" מעשה בשני מאורות, האחד גדול והשני קטן. בעוד הראשון שולט על היום, משכנו של השני הוא הלילה. מאורות אלו נבראו במצב של תוהו ובוהו. כוחותיהם חזקים ואורם קסום. מסתורי הוא המשני וסודותיו הכמוסים מוצפנים בתוכו. על שני המאורות נגזר להיפרד ביום היווצרם דרכם לעולם לא תיפגש. זהותם המסתורית גורלה להתגלות. אני מכריז על מלחמה ועל דגלי אני חותם את הסיסמא- "שמש בגבעון דום וירח בעמק איילון.""

רותי 11

New member
kikona126 עושה רושם שזה הולך להיות ../images/Emo24.gif

ספר מדהים בהצלחה עם הפצת הספר כמובן שאת חייבת לומר לנו מתי הוא יוצא - אנחנו כבר חלק ממנו.

kikona126

New member
יקח זמן ../images/Emo13.gif

אני צריכה זמן לכתוב ולא ממש מוצאת, ככה שכבר הרבה זמן שלא כתבתי, אבל אני עובדת פה ושם על הפרק הרביעי
תודה רבה (דרך אגב, שהעברתי מספר פרקים להפקה דחו אותם... ככה שאני כבר לא כל כך בטוחה בספר...)

נשמות תאומות מורכבות מנשמה אחת שהתפצלה לשניים

בראשית א' כז' - "ויברא אלהים את-האדם בצלמו בצלם אלהים ברא אתו זכר ונקבה ברא אתם. הנשמה נוצרה כאשר היא מורכבצ משתי ישויות האחת זיכרית והשניה ניקבית זו הסיבה שאף אחד מאיתנו לא יכול לחיות לבד את חייו גם אם יש כאלה שבאמת רוצים.

kikona126

New member
הנה!

נשמה שהתפצלה לשנים - כי המטרה שלנו בעולם היא להגיע למצב של שלמות - וזה מסתדר עם מה שאמרה רותי - שהן לא חייבות לחיות בו זמנית בעולם החומרי - ואת הדוגמא לכך אנו רואים בספר הזוהר.

למעלה