נשמות של בע"ח

נשמות של בע"ח

שלום לכולם, כתבתי בפורום הזה לפני חודשיים בערך כשהוא לא היה במצב כל כך טוב, וחזרתי אליכם עכשיו עם שאלה שאני מקווה שמישהו יוכל לענות לי עליה (כתבתי אותה גם בעמוד השני אבל שמתי לב שפשוט לא נכנסים לשם ולא מגיבים לי). אז ככה: האם יש אפשרות ליצור קשר עם נשמה של בע"ח (כלומר האם יש דרך באמת לדבר איתה?), האם זה הגיוני שארגיש חוסר שקט של נשמה של בע"ח שנפטר שלא בדרך טבעית עד כדי רדיפה, האם יש דרך בה אני יכולה לעזור לאותה נשמה ךהגיע לרגיעה למרות המקרה? תודה מראש.

האם יש אפשרות לתקשר איתן?

האם יש אפשרות ממש לדבר עם הנשמה הזו? לעזור לה? האם הגיוני שהיא פה בגלל הצורה שבה מתה?

Dark faith

New member
מוסיפה לך קישור

לשירשור שיעזור לך אני מקווה. כאן

קודם כל תודה והמשך....

ההודעה הראשונה ההיא נכתבה על ידי גם כן, דובר אז על כלב אחרשאת נשמתו הכרתי בפירוש, לאחר מספר ימים של נסיונות תקשור הבנתי את זה. המקרה הזה שעליו דיברתי הינו כלב אישי שלי שנדרס למוות ואת גופתו מצאנו רק לאחר 24 שעות זרוקה בפח אשפה
כבר בשלב של הקבורה הרגשתי מאוד לא נוח בסביבת גופתו, דבר שמאוד לא אופייני לי בתור מי שעוסקת בתחום ואני לצערי נתקלת בהמון מוות. גם לאחר הקבורה הרגשתי רע מאוד, התחושה העיקרית היתה שהוא סובל, איפה שהוא עכשיו. נכון שתמיד אומרים שהוא "נמצא במקום טוב יותר", ובכן, אני הרגשתי ממנו מאין "שידור" של סבל, הדבר הציק לי עד כדי חוסר שינה יומיים ותחושת צמרמורות כל היום. בלילה שעבר החלטתי לנסות באמת לתקשר איתו בעצמי, לפני שנרדמתי קראתי בשמו וביקשתי שיבוא אליי ושאני רוצה לעזור לו. לא זוכרת מתי נרדמתי ולא זוכרת מה חלמתי אבל התעוררתי עם תחושה מעט יותר רגועה. המוות שלו לא היה נכון, בזה אני בטוחה (אני לרוב מאמינה שמה שקורה צריך לקרות). אני עדיין מרגישה שהוא לא שקט, אבל הוא כבר לא "כועס" או מתייסר. כרגע בעצם הייתי רוצה לעזור לו להגיע לרגיעה, וזו בעצם השאלה שלי, האם זה אפשרי ואם כן אז איך. סתם כדי שתבינו איזה מלאך עזב אותי אני מצרפת תמונה שלו.

Dark faith

New member
אוי,

מכירה את המקרה. תאמיני לי, שקראתי אותו לראשונה לפני כמה ימים, הדמעות חנקו אותי. אני מאמינה שע"י מדיטציה, רגיעה של הנפש שלך. תוכלי להתחבר ל"אני הרוחני" שלך. מאוד מומלץ להיעזר בנרות, קטורת, על מנת להביא לסביבה יותר רגועה ונינוחה.

Dark faith

New member
אמממ....

עניתי לך. או שאתה לא קיבלת את שלי, או שאני לא קיבלתי את האחרון שלך..... (קיבלתי אחרון על עניין האוניברסיטה)...

Luisito Garcia

New member
אני לא מקבל ממך שום דבר

אולי חסמת אותי או משהו כזה.. טוב,לא משנה

Dark faith

New member
נלעבתי...!

בחיים אני לא אחסום! אפילו את "צלילים קסומים" לא חסמתי, שהבחור פשוט שולח הודעות בקצב מסחרר הכל בשביל שלא נאמין בעולם הרוחות..

Dark faith

New member
חומד, כמישהי שנורא

קרובה לתחום החיות. ונורא מבינה אותך, ואת האהבה שלך, האהבה העצומה, וחשוב לציין שנורא מעריכה אותה!!! הייתי ממליצה באמת, ונכון שרבים כאן יגחחו... הייתי ממליצה ללכת מדי פעם לאזור קבורתו, להביא אפילו את הכלבה שלך איתך, (זאת שתמיד הייתה איתו). להדליק קטורת, קצת נרות...ופשוט להתחבר נפשית אליו, לנסות להעביר לו מסרים. זה נורא, לאבד כלב שכל כך היית קשורה אליו- זה פשוט נורא. ועוד בדרך שכזאת. אבל הנחמה שלך צריכה להיות, שהיה לך מזל שמצאת אותו, היה לך מזל! והוא קבור במקום שאת יכולה ללכת לבקר, ואת יודעת שבמקום לסיים את מסלולו בחיריירה בצומת גנות, הוא קבור במקום ירוק ופורח.

תודה :)

ביומיים האחרונים אני מרגישה מעט נינוחה יותר בנוגע לנשמתו. כאילו משום מה הוא קיבל את המוות של עצמו, מה שעוזר לי להרגיש נוח יותר עם זה. אנחנו מתכננים "עליה לקבר" שלו בתום 7 ימים מקבורתו עם חברים קרובים שהכירו אותו ולהדלקת נרות. זה אולי ישמע טפשי לאנשים מסויימים, אבל אני חושבת שהוא מודע לכל מה שקורה איתנו פה וחלק מהתסכול שלו אולי הוא שאינו יכול ממש ליצור קשר. בכל מקרה, בכל לילה לפני שאני נרדמת אני דואגת לחשוב עליו ולשלוח לו מסרים חיוביים והכי חשוב, שידע שאנחנו כולנו כאן עדיין אוהבים אותו ולא שוכחים.

Dark faith

New member
../images/Emo201.gif

לפי דעתי את פועלת נכון מאוד. תהיו חזקים להמשיךהלאה- כי רק מתי שהכלב יחוש שאתם השלמתם עם המוות שלו-נשמתו גם היא תמשיך הלאה.

למעלה