ילדה שובבה1
New member
-=-נשמות שלייי-=-../images/Emo26.gif
יום ראשון אני מתחילה קורס משצ"ים!! אני בלחץ מטורףףףףףףף... אתמול היתה לנו הכנה לקראת הקורס.. שם אמרו לי מי המדריך..מי במחלקה שלי..מי המשצבי"ת.. וזה היה אחד הימים הכי כיפיםםם..המחלקה שלי..ממש מגובשת..אני מקווה שהיא תתגבש עוד יותר בהמשךךךך.. היינו בריאלי ב9 בבוקר..והייתי בבית ב6 וחצי בערב... הגעתי הביתה קרועה..אבל מה זה מרוצה חחח
קיצור מה שבאתי להגיד לכם..זה שאני לא יהיה 8 ימים בפורום..(אפילו לא יכנס להציץ חחח) אין השנה ביקור הורים.. באסה=\ אני יודעת שיהיה לי קשה עם זה.. לא בגלל שאני לא יכולה בלי אמא ואבא חחח או משהו כזה.. פשוט..מבחינת הניקיון.. תכננתי שכשאמא שלי תבוא אני יביא לה דברים מלוכלכים והיא תביא לי בגדים נקיים.. טוב לא נוראא.. ניראה ת'צד הטוב חחח
תתגעגעו אלייי??
אני יקח ת'פלא..אבל רק שאני ירצה לדבר עם ההורים שלי..אני ידליק אותו.. הוא יהיה מכובה כל הקורס..כדי שלא תגמר הסוללה.. אני יצטלם ויעלה לכם לפורום.. מחר ניראלי אני לא יתחבר למחשב..אני יכין את כל הדברים ויתארגן והכל.. תזכרו שאני חולה עליכםםםםםםםםם -הילו'ש
יום ראשון אני מתחילה קורס משצ"ים!! אני בלחץ מטורףףףףףףף... אתמול היתה לנו הכנה לקראת הקורס.. שם אמרו לי מי המדריך..מי במחלקה שלי..מי המשצבי"ת.. וזה היה אחד הימים הכי כיפיםםם..המחלקה שלי..ממש מגובשת..אני מקווה שהיא תתגבש עוד יותר בהמשךךךך.. היינו בריאלי ב9 בבוקר..והייתי בבית ב6 וחצי בערב... הגעתי הביתה קרועה..אבל מה זה מרוצה חחח