נשמות יפות.. אני פה..

נשמות יפות.. אני פה..

חזרתי מפסטיבל סגול... היה מדהים בכל בחינה.. שמש.. גשם.. רוח.. עננים.. קר.. חם.. הכל היה והכל במקום ומבורך... המון אנשים נפלאים פגשתי..נשמות יפות שפשוט הצתרפנו לדרך משותפת לדקה.. שעה.. או יותר.. אני רוצה לשתף אתכם בכמה חוויות אישיות שלי.. הפסטיבל הזה היה אצלי בסימן חזיונות... המון חזיונות.. כל פעם חיזיון שקשור לאנרגיה של העבודה שעשינו.. ואני בטוח שלכולם יש מכנה משותף... ביום הראשון בטקס הפתיחה.. עשינו פתיחת צ'אקרות.. ואז עבודה פנימית.. כחלק מהעבודה היה לשאול את השאלה "מי אני?".. ולהזרים אנרגיה ולקבל תשובה.....במשך כל התהליך הרגשתי משהו עצום שמתהווה בפנים.. משהו שחשתי בעבר אך פחדתי להתמסר אליו כי הוא היה ענק... בתהליך הזה התמסרתי לחלוטין.. והזרמתי עוד אנרגיה ועוד. על מנת לקבל את התשובה בצורה ברורה... פתאום ראיתי מולי דמות.. בוהקת.. זוהרת ... יפה.. עוצמתית.. המילים לא מצליחות להעביר את החוויה.. זה כאילו שהכול נובע ממנה.. הכל מחובר.. זה המקור.. זה היה מדהים.. חשתי שזו התשובה.. ועדין מותר לי לבקש עוד הבהרה...ושאלתי.. "מי אתה?"... קיבלתי את התשובה... "אני אלוהים ...אני אתה.." באותו רגע הציפה אותי חוויה.. של אחד... של חיבור להכל.. חוויתי את עצמי .. מחובר.. לא יודע.. זה יותר מזה..חוויה של אחד עם כל מה שיש.. עם האנשים במעגל.. על האדמה מתחת לרגלים.. עם הדשא.. עם העצים מסביב..עם אלוהים.. פתחתי את העיניים וראיתי בעצם את הכל כיחידה אחת.... מפה אני כמעט לא זוכר.. חברים שהיו לידי.. אנשים שאני מכיר ולא ידעתי שיהיו שם.. ופשוט הופיעו לידי לפני הטקס.. הם סיפרו לי.. שהייתי בהלם מוחלטבמשך דקה שתים.. כמעט לא הייתה תשובה מובנת ממני.. אז פשוט נשכבתי ובכיתי מאושר הכי עמוק שחווייתי בחיים שלי... אני בוכה עכשיו שאני כותב את זה.. ואחרי כמה דקות הגיעה ידידה נפלא וחיבקה אותי.. הבכי הפך לצחוק מדהים.. לא הפסקתי לצחוק.. הכי מדהים זה.. שמאז כל פעם שאני סוגר את העיניים.. הוא נמצא שם.. אמשיך אחרי זה.. לא יכול כרגע..

שושוצ

New member
וואווווווו ../images/Emo2.gif../images/Emo24.gif

התחברת לאני הגבוה שלך!!!
זה מ ד ה י ם!!!!!!!! איזה כיף לך! תודה על השיתוף
סיגל

ברוכים השווים../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

כיף לקרוא ולהתחבר
ממתינה לשאר, להמשך, למה שאתה מוכן לנדב "מאוחר יותר"
צמאה לעוד!

וואו איזה כייף לקרוא את זה אני מתחברת

לכל מה שכתבת כי זה קרה לי באיזה סדנה של ריברסינג. הנשימות האלה העמוקות ועצימת העיניים + הקול של המאמן והמדריך שהכניס אותנו להשראה, ולזכירת העבר. זה חיבר אותי לילדה שבי ולדרך הרוחנית שלי. זה היה מדהים. לקרוא את מה שכתבת זה החזיר אותי כמה שנים אחורה כשעשיתי את הסדנה הזו. כשהגעתי לחיבור הזה עם עצמי הגרעיני הרגשתי שעליתי לשמיים התחברתי עם אלוהים. אלוהים העביר בי זרמים וויברציות ועוצמה בלתי תתואר. כשקמתי על רגלי הייתי קצת מסוחררת מהעומק של הדברים. הרגשתי המון עוצמה וכוח והרגשתי שקיבלתי מסר מלמעלה ומהיקום להתחיל לטפל באנשים. קיבלתי אנרגיה עצומה באותו רגע ואנשים שהיו סביבי אמרו לי שהם מרגישים את האנרגיה שמקיפה אותי והם אמרו שהם הרגישו קרני אור שיוצאות ממני. שימו לב הם לא ראו קרני אור הם הרגישו את זה. זה היה מהמם ולעולם לא אשכח את החוויה הזו עם העוצמה הכבירה שהיתה לי שם. מאז הבנתי שהחיבור ביני ובין היקום ואלוהים קיים בי ואפילו מפותח מאד, ויש בי אנרגיות רבות שמאפשרת לי להגיע לאנשים אחרים.

דגנית

New member
מדהים, איזה יופי של חוויה!!

התחברת.. לנשמה שלך.. חווית את הרגע הזה.. של איחוד מושלם! מדהים! אשמח לקרוא עוד חוויות..

דגנית

New member
לנשמה.. לאלוהים, כי אלוהים.. הוא הניצוץ..

שבתוכינו.. הוא.. אנחנו..

עוד שיתוף...

בפסטיבל השתתפתי בשני טקסים אינדינים.. טקס בוקר ביום שישי וקטס הסווט לודג' בשישי בערב... בכלל הסווט לודג' הוא טקס מדהים ועוצמתי..ממליץ לכולם לפחות פעם אחת לעשות אותו... בשני הטקסים הגיע חזיון.. אותו החיזיון בדיוק..... אני נמצא בערבה עצומה.. עם עשב גבוה.. רוח קלילה נושבת ויוצרת גלים בעשב.. מלמעלה שמים כחולים מדהימים עם מעט עננים.. אני לבד.. הרגשה של עוצמה ושלווה.. ואז אני מסתכל על עצמי ומזהה שאני לא בגוף שלי.. אני בגוף של באפלו...( בהתחלה נתתי שמות שונים עד שהבנתי שזה זה)... ישבתי עם המנחים ותיארתי את החיזיון.. יוצא ש הבאפלו הוא מייצג את רוח הצפון במסורת האינדיאנית.. הוא מקור השפע והנתינה.. אור ואהבה

לנושנוש

New member
היי אריק, שלח לי התמונה...

מאוד סקרנית לדעת איך אתה נראה. גמני הייתי בקבלת בוקר שמאנית. מעניין אם פגשתי אותך ולא ידעתי מכך. כמובן שאין לי בעיה לישלוח לך תמונה גם.

לנושנוש

New member
אריק, אני המומה!!! ../images/Emo2.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

זה אתה? האיש הגדול בפסטיבל? אני זוכרת שראיתי אותך הרבה פעמים, נראה לי שגם אתה.

לנושנוש

New member
איזה סדנעות עשו עליך

"רושם" חוץ מקבלת בוקר שמאנית? אני זוכרת שיום שהיה הכי עוצמתי אצלי זה היום הזה.

לא השתתפתי בהרבה סדנאות..

בכל פעם שתיכננתי לגשת.. היה ניגש אלי אדם אחר.. והיה מבקש עזרה... קיבלתי כבר שזה התפקיד שלי פה.. להיות בנתינה.. להראות את השפע.. אז כל אדם שביקש קיבל... עשיתי טיפולים בצ'אי שופ.. ישבתי לשיחות עם אנשים.. עדיין הייתי בכמה סדנאות.. הרצאה על אמנה ואמפוקו - למדתי ממנה הרבה.. על להסתכל על האדם גם חיצוני.. איך הוא הולך .. עומד.. ומתוך זה להסיק לגבי עולמו הפנימי. "אקסטזת הביחד"- היתה סדנה פשוטה ומדהימה.. פשוט תענוג.. "טקס בוקר שאמני" - היה מגניב.. "סווט לודג' - אני אוהב את הטקס הזה.. הבניה.. העבודה המשותפת.. ובערב וכניסה לטקס עצמו.. "אקסטזת החיים" - סדנה של סמבביה.. עבודה טנטרית.. היה מעולה אור ואהבה

למעלה