נשמות טהורות "הדוגמניות 2" אתם רואים? למה שלא תקפצו לבלוג המיוחד שלי?
צ צפניה בן שבתיאל New member 9/3/06 #1 נשמות טהורות "הדוגמניות 2" אתם רואים? למה שלא תקפצו לבלוג המיוחד שלי?
M magenta73 New member 9/3/06 #2 אני לא ראיתי אתמול (מה לעשות שיש לי דברים יותר מעניינים...) אבל טוב לדעת שזה הבלוג שלך, באמת השם שלך היה מוכר לי, אתה קורע אותי מצחוק... כותב מדהים.
אני לא ראיתי אתמול (מה לעשות שיש לי דברים יותר מעניינים...) אבל טוב לדעת שזה הבלוג שלך, באמת השם שלך היה מוכר לי, אתה קורע אותי מצחוק... כותב מדהים.
3 3שרונית New member 9/3/06 #3 צפנוש צפנוש מצבך קשה משחשבתי מילא לראות את זה אבל גם לכתוב על זה בלוג שלם????????? אני יוצאת בקריאה נרגשת -תחזור לשבדיה לאלתר-
צפנוש צפנוש מצבך קשה משחשבתי מילא לראות את זה אבל גם לכתוב על זה בלוג שלם????????? אני יוצאת בקריאה נרגשת -תחזור לשבדיה לאלתר-
ל ליאתוש כפרה New member 10/3/06 #4 ../images/Emo45.gif כיף לקרוא אותך. אני שמחה שנטלי השתנתה עם השנים ונהייתה בנאדם.
B BABELICIOUS New member 10/3/06 #5 אפרופו "נשמות טהורות" ראיתם את כלבוטק? על הכלבים והחתולים ומה שעושים להם במכלאות???? אשכרה מאחלת להם, לזונות המתעללים האלו, שיעשו להם את אותו הדבר שהם עושים לבעלי החיים.
אפרופו "נשמות טהורות" ראיתם את כלבוטק? על הכלבים והחתולים ומה שעושים להם במכלאות???? אשכרה מאחלת להם, לזונות המתעללים האלו, שיעשו להם את אותו הדבר שהם עושים לבעלי החיים.