נשמות טהורות!

Double Click

New member
נשמות טהורות!

אתמול התעמתתי פעם ראשונה עם התופעה..הפרעות אכילה. הלכתי לבקר את טיי המקסימה וראיתי איך מתמודדים באומץ..עם חיוך גדול בבעיה הלא פשותה שיש למרביתכם כאן. למדתי שעם כח רצון גדול ועם חברים תומכים אפשר לנצח בכל קרב! אבל...אני חייב לשתף אותכם ואני מבקש מכם עזרה.. ישנה בחורה מקסימה.. שיום ולילה שומעת...מייעצת...עוזרת לכל אחד שפונה אליה..אבל לפי דעתי לא נשאר לה כח לעזור לעצמה..!החברה הטובה הזאת שלי נמצאת במצב הקשה ביותר ובמקום לבקש את העזרה המתאימה...היא נותנת את כולה לכם ולכן כאן בפורומים...אותה מלאכית טהורה זקוקה לכולכם...אותה מלאכית טהורה רוצה עזרה ולא מבקשת...תנו לה אוזן...תנו לה כתף...תתחזקו יחד תנו לה אהבה גדולה!!! אל תיכאסי עליי אוצר קטן אם גיליתי סודך למרות שאני בטוח שהחברים שלך כאן יודעים על מה מדובר... blue

@tagel

New member
אני יכולה לומר משהו..

לא נעים לי שלא להגיב ויותר לא נעים לי להגיב, כי אז ידעו שדיברת עלי. נשמה שלי, תודה על שהיית איתי במרפאה. אין לך מושג איך עודדתם אותי שם. אנ כל כך זקוקה לאהבתכם. מי כמוך יודע מה אני הולכת לעבור שם. אבל אתה לצידי, וטיי, ורני וכולם וזה המון. תודה על אהבתך ותמיכתך נשמה שלי. לו תזכה באהבה אמיתית אוהבת אותך כל כך תוגי שלך

למעלה