נשמותיי!!!

נשמותיי!!!

מה שלומכם? לא כתבתי זה זמן מה... ימים מטורפים:) כמובן שאני מתעדכן מפעם לפעם ומבקר אתכם לראות שאתם שומרים על משפחתנו היקרה... מה חדש אצלכם? אצלי: כידוע אחרי האטרף של "אמונה", בשקט ובשלווה יצא "לבד" ואני מקווה שגם הוא יעשה חייל:), ממשיך עם המופע האקוסטי ברחבי הארץ (ביחד עם און), המופע החשמלי רץ כסדרו (פעם בחודש בבארבי וכו'..) וכמובן- התקופה הפסיכית שעוברת על כנרת שלי...(גריז!!! צריכים אתכם בהצבעות כל שישי! לא להתעצל זה חשוב לנו מאוד!!!) שוב- אני רוצה להודות לכם ממעמקי לבי על התמיכה והאהבה הבלתי פוסקת...מעריך ונוצר כל שנייה בחיבוק ואהבה בחזרה. אמשיך לעדכן ולהתעדכן...ותזכרו- זה שלכם כמו שזה שלי...:) שבת מופלאה והמשך חודש טוב ופורה לכולנו....:) אם ישנן שאלות חשובות תפתחו אשכול ואשתדל לענות במהרה... שלכם תמיד כפיר נ.ב- משה, לא זרקתי דיסק על אף אחד (אולי התכוונת לטל שגב...) אבל אני אכן משתתף בתוכנית אחד נגד מאה מחר...חח... נ.ב 2 - התחלתי בשקט בשקט להקליט את הסקיצות הראשוניות לאלבום הבא...ששש...על האש:))) נ.ב 3 אני משתתף בפרוייקט "עבודה עברית" (60 שנה למדינה) ועושה שם שיר של שלום חנוך שנקרא : "זה לא נוח"

כפיר!!!!!

איזה כיף שכתבת!!! וגם כיף שיש התחלה של עבודה על עוד אלבום.... האלבום הנוכחי ממש מעולהההההההההההההההההההה תבוא להופיע קצת ליד אשקלון או באשקלון שאני אוכל לבוא להופע הכל השאר רחוק לייייייי

../images/Emo214.gifכפרההה עליךךךךךך ../images/Emo99.gif אין עליך../images/Emo23.gif

הפצצת אותנו בסקופים, היה חסר רק הפרסום טלפון של מור מנדל
אבל כולם כבר יודעים איך להשיג...
מחכים כבר לאלבום הבא

moriboy666

New member
למה הוא אמור לתת תמספר של מור?

היא חזרה מהודו נכון? מסור לה ד"ש

../images/Emo214.gifחח...כתבתי את זה בצחוק

כי הוא נתן פה המון מידע ובפעם האחרונה שהוא בא לתת מידע..הוא פירסם את המספר פלאפון של מור [בראיון בבלוג טיוי..] אם לא הבנת עדיין, אז לא משנה..

../images/Emo214.gif../images/Emo207.gifכתבה על כפיר "1 נגד 100"

שרשרתי לפה כי הקרדיט על הקישור מגיע לכפיר
איזה באסה, אני עובדת מחר ערב..לא אראה את השידור
אבל יש סקופ בכתבה
יהיה מצחיק, אז תשתדלו לא לפספס!

moriboy666

New member
לא יעזור ל2 גם אם נינט תתחרה

ע.10 לוקחים בריייטינג לא שכזה מענין אותי פתאום הרייטינג..אבל עדין זו סוגייה

../images/Emo126.gif חחח ../images/Emo6.gif תמיד אפשר להאשים את סעדו..

ברור שזה מדליקה! אני שרתי את זה במחרוזת צביקה פיק בכיתה ז'
אם כבר מדברים על כיתה ז' חחחח אני ממש מחכה למחר

האגוש

New member
כפיררר ../images/Emo24.gif

איזה כיף שאתה כותב כאן
המוווון בהצלחה
נשיקות, הגר

moriboy666

New member
אחלה שיר של שלום!! כפירון../images/Emo3.gif

BוEאYL עדין מתנגן לי בראש..פחות המילים (סנילי) אך המנגינה. בהצלחה לכנרת! ..אני משתדל לזכור מצביע באינטרטט מסור לה אהבה גדולה ומסור דרכה ד"ש לחלמיש..חח..אין צורך בעצם בהצלחה בהצלחה בהצלחה עם "לבד" אני באמת מקווה שישרט הדיסק בגלגלצ מרוב הרצות (ואז יפתחו חקירת מצ"ח על איך זה קורה שדיסקים נחרשים
) אבל ברצינות..אם כל החומר הרדוד שמשדרים שם היום.. (חוץ מאמונה!!) לבד יהיה שינוי מרענן ורצוי וקוטנר... לא מבין כלום מהחיים שלו.....כל המוזיקה שיש לו והוא משדר נינט ויניב..סתם חרטבוניסט ד"ש לכולם שבת שלום ומבורך

matanky

New member
כפיר ../images/Emo24.gif

כיף לראות שאתה כותב פה
. אני מקווה בקרוב להגיע לאיזושהי הופעה, אני לא יודע אם אתה זוכר, אבל היית בהופעה של יואב דגני מתישהו חחח והגר אם תרצה תוכל לדייק ולהגיד את התאריך [הגר שישנתי אצלך.. ] ואז באתי אליך ואמרתי לך שיש מישהי שמאוד אוהבת אותך וזו הייתה דניאל [דניאלוש16 היחידה פה מהפורום] ואז נתת לה חיבוק ונשיקה ואני כל כך הערכתי אותך על זה חחח ועכשיו גם אני קניתי את הדיסק
וגם אני מצטרף למשפחה הזאת, אני מקווה לפחות
שתהיה לך שבת שלום
מתן

כפיר:)

אני פשוט שומעת תדיסק בלופים^.^ וכ''כ מרגש לשמוע אותך ברדיו!!! המון בהצלחההה אני כבר רוצה להגיע להופעהה אוףף שיצא לי כברר

../images/Emo126.gif כפרה עליך!!!

כמה כיף לראות ב3 בלילה הודעה ממך בפורום!
אז ככה: - כינרת יצאה היום מלככההה!! ממש אהבתי את הביצוע שלה! אני בעד שהיא וניר חלמיש [
] יהיו דני וסנדי.. הם גם נותנים טוויסט לטייפ קאסט, וגם מפוצצים בכישרון! בנוסף,, אני מתה להיות במופע אקוסטי שלך, ותגיע כבר לאיזור שלי![אני גרה ביבנה
] ראשון, רחובות, אשדוד, וכו', יהיה מעולה! כשראיתי את הפרומואים לאחד נגד מאה אשכרה חשבתי לעצמי "וואי איזה מגניב זה היה אם כפיר היה שם" נשבעת!! אני חושבת שמחר אני אוותר על הישרדות ואראה אחד נגד מאה, רק כי אתה שם! והישרדות תמיד יש באינטרנט
כפירוש, המון בהצלחה. אוהבת אותך! ותודה רבה על הכל! נטע.

כפירררר../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

שלומינו מצויין! מה שלומך??
כיף לראות שאתה קורא ומגיב בפורום! אני שמחה שהוצאת את "לבד" זה שיר מדהים! ואני בטוחה שהוא יצליח!
(אנחנו נגרום לו! בשביל זה אנחנו פה!
) בהצלחה עם העבודה על החומרים לדיסק הבא!!!11 מצפים בקוצר רוח לשמוע על התקדמויות!

yaftshu

New member
כפרוששש!!!

כל כך כיף שאתה בא לבקר פה לפעמים תמסור המון בהצלחה לכנרת, מחזיקים לה אצבעות. אני כבר יכולה לעשות
על הופעה אקוסטית זאת היתה חוויה חד פעמית ומדליקה במיוחד. ותודה על הכל מותק.

למעלה