"נשמה"

Mאיה

New member
"נשמה"

"הלו, נשמה"... מה זה הביטוי הזה?? לא מבינה אותם, כבר הרגו אותי?? נשמה, לא אומרים על מישהו שמת? מה הוא משווה אותי לנר? "נר נשמה"- כאילו דאאאאאאא
. אז נכון שבתוכי שוכנת נשמה, אבל מה הוא מתיימר להבין אותה? ובכלל...מה הוא מחטט בפנים?? מה הוא חושב שהוא באמת רואה לתוכי?? אפילו אם ישים מראה יותר עבה לא יילך לו! ומה הוא בכלל מעלה את שמה על דל שפתיו, מי הוא בכלל? הם מכירים? היא טוענת שלא! והיא כועסת, כועסת, כועסת...מה זה כועסת?! היא רותחת מעצבים!
. אמרה לי:" מאיה, תשתיקי אותו מיד, הוא מעלה לי את הסעיף!" אמרתי לה:" אל תתייחסי, אם לא נתייחס אז הוא לא יחזור על עצמו". כאשר אבדתי -אבדתי! איך שאני מסיימת להסביר לה, הוא שוב:"נשמה, קראתי לך. תתייחסי כבר!" והיא, הנשמה שלי, התעבנה. רותחת מעצבים! ועכשיו היא גם כועסת עליי שאני לא השתקתי אותו. היא חושבת שאני לצידו ונגדה... לך תבהיר לה שאני לצידה...היא לא מוכנה להקשיב- נשמה עקשנית שכזאת! ועכשיו גם לי אסור לקרוא לה "נש-ה"...אסור, אז לא משתמשת במילה, מכבדת אותה. רק איך מרגיעים אותה? איך משלימים איתה? ואני כל כך אוהבת אותה כי היא כזאת "נשמ..."

ה-נשמה!!!!!!

הכל תלוי בזוית הראיה, איך מסתכלים עליה- על הנשמה ואיזה יחס נותנים לה... כמובן שצריך להציץ גם על זה שאומר "נשמה" ומה ההתייחסות שלו.. אבל בסה"כ בני אדם ללא נשמה, הם כמו גחלילית ללא אור!! אז עדיף להסתכל על הנשמה בחיוב ובחיוך רך ולקרוא לה נשמה יקרה, את ה-אחת והיחידה.. ואז הכל נראה אחרת לגמרי!! כי הרי ברור.... שבין בני האדם יש כמה שהם באמת בעלי נשמה יתרה!!!!! והם הם העושים את כל ההבדל!! שאי ברכה ורק טוב וחיבוק לנשמה היתרה!!

למעלה