נשמה תאומה

ליאהה

New member
נשמה תאומה ../images/Emo121.gif

יש דבר כזה??? או שחבל על זמן החיפוש.....?

לילי301

New member
נשמה תאומה לא מחפשים..

אם קיימת אחת כזו נתקלים בה באמצע החיים, באמצע שום מקום וללא כל מאמץ.

לילי301

New member
זה כמו אהבה..

לא צריך להזיע כדי להשיג אותה ..צריך להזיע רק כדי לשמור עליה. נשמה תאומה זה חיבור של שני אנשים (ולאו דווקא באופן רומנטי), זה לקרוא אותך בלי שתדבר, זה להבין אותך בלי שתצטרך להסביר זה לאהוב אותך ולא משנה מה..זה להיום אתך גם כשנמצאים רחוק! זה להתקשר בדיוק ברגע שאתה צריך לשמוע, להרגיש.. זה לחבק בעצב ובשמחה גם.. זה חיבור! האמת כשחושבת על זה עכשיו, יש אחת כזו...צריכה להרים לה פון ולומר

shon שון

New member
אולי תגדירי לנו

מה זה בעיניך נשמה תאומה, אני למשל מכיר כמה נשמות טועות שיכולות בשקט להיות תאומות

ליאהה

New member
לא הכוונה למישהו שישלים אותי

מכיוון שהאדם יכול רק להשלים את עצמו, אלא, מישהו שילך לצידי. לעיתים לאט לעיתים מהר לעיתים נעצור

copperkidd

New member
נו כזה כאילו... תאומה?

כמו באבלית וכמוני? שהיא מבינה אותי מבלי שאצטרך לצייץ אפילו... ושהיא עושה לי מארבים בזיגזג... אין אין עליה ושלא תעזו לשבט אותה.. כמוה יש רק אחת!!!

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo6.gif גדול!!!

אני מסמיקה נשמה... כאילו שבאמת נולדנו תאומים! אחחחח משובח אתה!

copperkidd

New member
הלו אחותי...בסוף עוד יחשבו ש...

אנחנו מנהלים רומן... ואני נגד גילויי עריות ובכלל... אחרי הייבוש שהבאת לי, שכחי מזה שאני חולק איתך את הירושה לפחות הודית במי יצא המשובח

Bubble Girl 27

New member
עזוב גילוי עריות שהאנקונדה

לא יבוא יבלע אותך.... והוא גדול וחזק
חומד למה אתה לא במסנ'? עד שאני פה ביום!

copperkidd

New member
כי מישהו צריך לצאת לעבוד היום

לשמור לך על התחת המרשים לא ככה?? מבטיח לשוב שמתי לב שרק את אוהבת אותי ואת השטויות שלי פה. אני באמת עלול לחשוב שמפחדים ממני או לא מבינים אותי, שאעלב? מה נהיה??? עגבניה?

Bubble Girl 27

New member
אמממ שניה שניה

מאיפה לך שיש לי תחת מרשים? לאאאאא שזה לא נכון (המממ העד מתבקש לאשר) אבללללל לא ראית אותי עדיין! והעובדה שאתה מדבר שטויות רק מעידה שאתה אכן גאון... קלוט שגם אני כותבת הרבה שטויות

Bubble Girl 27

New member
בואנה אתה ממש קצרן היום!../images/Emo6.gif

אמנם לעיניין אבל קצרן... זה ההתמכרות לקולדקס?

גילי74

New member
לא הקולדקס

קוראים לזה בשפה המשפטית "צנעת הפרט" אלא אם כן את מעוניינת שאני ארחיב . . .

למעלה