נשמה שלום לך

mariana

New member
נשמה שלום לך../images/Emo140.gif

מה שלומך? פרידה אני ממש בבעייה, אני לא יודעת מה לעשות. זוכרת את החבר לשעבר? שסיפרתי לך עליו שהוא לא בדיוק יודע מה הוא רוצה מעצמו? אז ככה: יצא לנו להיפגש חברה ביום שבת וגם האקס היה שם אז כנראה עשיתי לו משהו, את יודעת הרגשות חוזרות לו למרות שהם היו שם, הוא היתקשר אליי והוא רומז לי שהוא רוצה לחזור אבל לא אומר זאת, וחוץ מזה היתקשר בחור נוסף שאני לא מכירה אותו אבל ראיתי אותו במסיבה הוא נשמע נחמד אבל לא נימשכתי אליו מבחינה חיצונית ואני לא יודעת מה לעשות. האם להביא צ´אנס לאקס והאם הוא בכלל מתכוון לחזור אליי או שזה רק אשליה? או כדאי ללכת על הבחור החדש למרות שלא נימשכתי אליו? אני בטוחה שתגידי לי ללכת על הבחור החדש אבל אני יותר רוצה את האקס כי אני אוהבת אותו מאוד ומוכנה להשקיע בקשר איתו מאשר להתחיל קשר חדש עם מישהו שאני לא מכירה. אני צריכה את דעתך בבקשה ואם את יכולה להיזדרז אני אשמח. אז האקס זה אריאל 16.06.1982 הבחור החדש זה דוד 27.10.79 ואני מרין 21.04.82 אני מודה לך מאוד פרידה ואני מקווה שתשובתך תיהיה לי ברורה. אוהבתתתתתתת מרין

F r i d a

New member
היי מרין

כבר דיברנו על הצורך שלך להרים את הראש ולהמשיך הלאה. אותם מצבים שליוו את הקשר הזה בעבר יחזרו להיות אם תחזרו ואם לא יוחלט על שינוי מהותי אין סיכוי להצליח עם הקשר הזה. את בתקופה לא קלה מבחינה ריגשית אבל חלק מהתחושה הלא קלה שלך הוא סביב הצורך להשתחרר מהעבר.

mariana

New member
קודם כל תודה לך

אני מבינה את התשובה שלך, אני יודעת שאם נחזור צריך בטוח לעשות שינוי מהותי אבל אני לא יודעת איך להסביר את זה לאקס שלי הוא תמיד חושב שלילי הוא תמיד חושב שזה לא יצליח. ובתוך תוכי אני מרגישה שהוא רוצה לחדש את הקשר אבל מפחד. האם הוא חושב לחזור אליי אם כל השינוי המהותי הזה? אני באמת במצב מאוד רע מבחינה רגשית ואני לא יכולה להישתחרר מזה אני מוצאת את עצמי בדיכאונות כל הזמן. שוב שמי מרין 21.04.82 והוא אריאל 16.06.1982 תודה תודה ושוב תודה. מרין

mariana

New member
פרידה..

תודה לך קודם כל על התשובה. אבל על מנת להפוך את הקשר הזה למהותי ולעשות בו שינויים מהותיים אני צריכה אותו הרי זוגיות בנוייה משתיים. האם הוא בכלל מתכוון לחזור אליי היום או בעתיד? אני לא מחכה לו, אבל התשובה שלך לא סיפקה אותי בעצם לא הבנתי אותה, הבעייה שאני לא מצליחה להישתחחר מימנו. האם הוא חושב עליי כאופציה בתור אשתו לעתיד? שוב מרין 21.04.82 והוא אריאל 16.06.1982 שוב תודה לך

F r i d a

New member
היי מרין

הוא לא מוכן לעשות שינויים בהתנהגות שלו בשלב הזה ולכן כדאי להכריז עליו כלא רלוונטי. זה יקח לו זמן עד שיבין למה הוא צריך להשתנות, ואני לא בטוחה שיש לך את הזמן הזה לחכות לו. את לא מצליחה להשתחרר ממנו אבל את גם לא יותר מידי מנסה או רוצה להשתחרר.

למעלה