נשלחתי למשימה לעורר את הפורום אז מה נשמע אני נטלי בת 17
מ מלאכית16 New member 15/7/03 #2 ברוכה הבאה לך נטלי...../images/Emo110.gif אחחחח...יש לי סיפור אלן לספר לכן, אבל עכשיו אני חצי שרוטה... תזכירו לי מאוחר יותר, טוב
ברוכה הבאה לך נטלי...../images/Emo110.gif אחחחח...יש לי סיפור אלן לספר לכן, אבל עכשיו אני חצי שרוטה... תזכירו לי מאוחר יותר, טוב
מ מלאכית16 New member 15/7/03 #5 it is he, who called i am../images/Emo110.gif או משהו בסגנון.. בקיצור, זו אני. היא התוודתה על אהבתה העזה לאלן ריקמן, בפורום הארי פוטר, אז שלחתי אותה שתבוא לבקר..
it is he, who called i am../images/Emo110.gif או משהו בסגנון.. בקיצור, זו אני. היא התוודתה על אהבתה העזה לאלן ריקמן, בפורום הארי פוטר, אז שלחתי אותה שתבוא לבקר..
ש שניש New member 15/7/03 #9 ברוכה הבאה נטלי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo56.gif
P PureBlood1 New member 17/7/03 #10 ../images/Emo129.gifאוי עכשיו הכככל מובן.... עיינתי בהודעות שלמעלה ולא הבנתי של מי הניק... חשבתי המישהיא שינתה אותו או משהוא... ובכל מקרה, ברוכה הבאה .
../images/Emo129.gifאוי עכשיו הכככל מובן.... עיינתי בהודעות שלמעלה ולא הבנתי של מי הניק... חשבתי המישהיא שינתה אותו או משהוא... ובכל מקרה, ברוכה הבאה .