נשירת שערות

• פותח הנושא udi21
  • פורסם בתאריך

udi21

New member
נשירת שערות

שלום, יש לי שאלה, האם נשירת שערות יכולה לנבוע ממחלת האיידס?

תשובה

הסיבה לנשירת שיער לרוב אינה איידס. נשירת שיער בפני עצמה אינה סימן לאיידס. אצל חולי איידס הידועים כחולים זמן רב יתכן שחלק שתהיה גם נשירת שיער. זה מאוד לא אופייני דווקא לאיידס.

udi21

New member
הסבר יותר פרטני

הבעיה שלי היא בעצם כזאת, היתה לי חברה במשך כשנה ובחודשים הראשונים היינו מקיימים יחסי מין לא מוגנים ורק לאחר מכן התחלנו להשתמש באמצעי מניעה, למרות זאת היו מספר פעמים שלא השתמשנו באמצעי הגנה, כעת אנחנו נפרדנו ובזמן האחרון יש לי נשירת שיער וכאבי בטן שחוזרים על עצמם כל בוקר, יש י פחד להבדק כי אני לא יודע איך אני אגיב לתשובה חיובית.. אנא עזור לי

Jony Jerusalem

New member
לך להבדק

חששות זה הכאב בטן שלך, אם תפסיק לחשוש ותהיה אמיץ תלך להבדק ואז תדע. התמודדות ? כן לומדים לחיות עם המחלה אם חלילה נדבקים וזה בית ספר אחר, שאם עוברים אותו בהצלחה החייים נראים אחרת קדימה, להבדק וזהו . נקודה

עוד תשובה

נשירת השער וכאבי הבטן אינם מעידים על איידס ובפני עצמם אינם סיבה להבדק לאיידס. כדאי שתברר אצל רופא מה הסיבה למצבך. אם קיימת יחסי מין לא מוגנים סביר שתבדק ותסיר מלבך את החשש שנדבקת. הסיכוי שנדבקת קטן מאוד.

אילונוש

New member
שאלה לדוקטור

למה אתה לרוב אומר שסיכויים קטנים מאוד להיבדק? בייחוד במקרה זה כאשר היה קיום יחסי מין מלאים.. האם סיכויים כל כך קטנים להידבק במחלה הזאת אז למה יש כל כך הרבה נשאים בכל מקום? האם אתה אומר את האמת או מנסה להרגיע?

Jony Jerusalem

New member
אילנוש

אין לפקפק בתשובותיו של ד"ר רשפון ולו לרגע. שיש צורך להרגיע הרופא מרגיע, אין פה התחמקות מן האמת. המטרה פה היא לעזור. לכן, אני מבקש ממך להתנצל בפני הד"ר כי מלאכתו פה היא קודש ולא כדור אסיבל או ווליום - כדור הרגעה. המטרה של הרופא היא לתת תשובות ענייניות וכך ניתן. אז לכן, אל תדאגי שהרופא אומר לא לדאוג ותידאגי שהרופא אומר או נותן להבין שצריך לדאוג. וחוצמיזה תתחילי להיות זהירה ולשמור על עצמך אם את לא עושה זאת עד כה. ג'וני

איני מרגיע

בפעם אחת ויחידה של יחסי מין לא מוגנים הסיכון להדבק קטן: אם האשה היתה נשאית הסיכון הממוצע הוא כ0.2%, והרי רוב הסכויים שאינה נשאית. האיידס התפשט בעולם כי אנשים מקיימים הרבה פעמים יחסי מין לא מוגנים , כאשר בכל אחת מהן הסיכון להדבק קטן, אך כאשר חוזרים עליהם שוב ושוב האו כבר לא קטן. תפקידי בפורום אינו להרגיע, אלא למסור את המידע כפי שאני מכיר אותו.

למעלה