נשירת שיער

Just Sivan

New member
נשירת שיער

שלום לכולם! אני משתמש בדפלפט כבר קורב לתשע שנים ביעילות רבה והצלחתי להגיע ליציבות. אולם במהלך השנים הראשונות לשימוש בתרופה סבלתי באופן נורא מתופעותהלוואי. לאחר מכן גופי כבר התרגל לתרופה תופעות הלואי פחתו ובסופו של דבר הפסיקו. אולם בזמן האחרון (במיוחד מאז הגיוס) שבה נשירת השיער והאנמיה שהיו לי, נשירת השיער הינה חמורה מאוד ואני מתחילה לחשוש כבר שאאבד אותו לחלוטין ניסיתי להסתפר אולם היעילות מוגבלת ומכדורי הברזל שלקחתי חטפתי הרעלת ברזל איני יודעת כבר מה אפשר לעשות נגד הנשירה החזקה יש למישהו עצות אולי?

שלום סיוון

התגובה הראשונה היא האם: ניתן להשתמש בתרופות אחרות, ואולי כידאי ללכת לחוות דעת של רופא מומחה נוסף.

r216

New member
גם אני...

גם אני סבלתי מנשירת שיער עם אותה תרופה, אבל יש ממש תרופת פלא לזה, שעכשיו גם חברות שלי בשירות התחילו להשתמש ולי זה ממש עזר במיוחד בצבא... זה שמפו שלא מכיל אבץ!! וזה מאוד חשוב... שחופפים איתו כל יום ופעמיים בשבוע בערך יש קפסולה שצרייך לפזר על השיער ולעשות אותו... אחרי 3 חודשיים כבר רואים תוצאות וזה לא מצרייך ממך יותר מידי השקעה, את יכולה לברר את השם בבית מרקחת או שאני אברר לך אני פשוט כרגע לא זוכרת אותו! מאוד מומלץ

Just Sivan

New member
תודה רבה לך על העצה../images/Emo9.gif

אשמח לדעת מה שם השמפו אין לך מושג עד כמה עזרת לי כבר התחלתי לחשוב שאני אאלץ להשלים עם הנשירה

יש גם ויטמינים מיוחדים

שמונעים נשירת שיער. לדעתי דווקא יש בהם אבץ. קניתי אותם בזמנו בסופרפארם והם היו נפלאים. רק כדאי לבדוק קודם עם נוירולוג אם זה הולך עם התרופות וכו'.

טלטול232

New member
נשירת שער

שלום סיוון אני חושב שבאמת את צריכה לבדוק החלפת תרופות לטלטול ( כיום בת 7.6 ) היתה נשירת שער , אבל זה יתייצב במצב של שיער דליל ( בערך חצי ממה שהיה לה עם קרחות קטנות. למזלנו יש לה שיער מתולתל וכשמנפחים לה את השיער זה לא נראה , אבל בזמן חפיפה , ושהשער רטוב זה בולט לעין. שקלנו להחליף את התרופה , אבל רופא העור שהינו אצלו אמר שכדאי להמתין לבדוק אם הנשירה גורמת בעיות נפשיות , אין ברירה יש להחליף תרופה ואים היא חיה עם זה בשלום יש להשאר עם הדפלפט , כי התרופה הנכונה לאפילפסיה שלה. דרך אגב העצות של R216 לא כל כך עזרו לנו , אני מקווה שלך יעזרו. טלטול הפסיקה לקחת תרופות וכבר שבועיים אנו ללא תרופות לחלוטין , נראה אם השער שלה יצמח חזרה . שהיה לך רק טוב אבא של טלטול

ruthty

New member
בוקר טוב סיון

גם לי היתה נשירת שיער לאחר שכל הבדיקות יצאו תקינות לקחתי B12 הנל שבוע ימים פעם ביום כל חודשים שלוש וזה הפסיק לי את הנשירה

למעלה