נשירת שיער

a n a t 1 2 3 4

New member
נשירת שיער

יש לי נשירת שיער כתוצאה מדיאטה חריפה עכשיו אני אוכלת טוב ועדיין לא מפסיקה אצלי הנשירה מה אפשר לעשות? מה כדאי לאכול במקרה כזה? מה יעזור??? תודה לעונים

PooKiPsiT

New member
יעזור לגלות מה הסיבה ספציפית אצלך

ואת זה עושים ע"י פניה לרופא עור ובדיקת דם בשביל לבדוק מה חסר.

MINSA

New member
לא שאני מבין גדול

אבל לפי מה שהבנתי....השיער צריך דם כמו שעץ צריך אדמה.. כשלא מגיע דם לשיער השורשים של השיער מתים,! אין שום דרך להחזיר אותם לחיים ... זה מסביר למה בחלקים של הראש שכן מגיע דם אין קרחת .. במקום שהכי קשה לדם להגיע שזה קודקוד הראש שם השיער נפגע הכי הרבה בצידי הראש מגיע יותר דם כי כשיושנים יושנים על צד הראש

אין שום קשר

בין הקרחה בקודקוד לבין זרימת דם. הקרחה גברית נגמרת מסיבות הורמונליות, וכדאי לקרוא בנושאים שאתה מנסה לייעץ בהם ולא רק להעביר דברים לא מבוססים ששמעת הלאה.

MINSA

New member
מעניין למה

ההורמונים מחליטים משום מה דוקא בקודקוד הראש להשתגע ולא בכל הראש ! לא אני לא מתכוון להתווכח לכל אחד יש את המקורות שלו .. אני קראתי על זה מאמר מרופא מאוד רציני בנושא . לא המצאתי את זה ובכל אופן זה סך הכל דעה שאפשר לשמוע לא מזיק

מכיוון שזו בעיה הורמונלית

דווקא אם לקודקוד מגיע פחות דם, אמורים להגיע פחות הורמונים, ולכן דווקא שם אמורה להיות פחות התקרחות. ובקיצור, אין לזה קשר לזרימת דם. התחלה של קריאה יכולה להיות כאן http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A8%D7%97%D7%95%D7%AA "לכל אחד יש את המקורות שלו" זה נחמד. אתה מוזמן להביא לכאן מקור מוסמך שיראה שזו אכן הסיבה - אם קראת מאמר של רופא רציני, לא צריכה להיות בעיה להביא קישור למאמר כדי שנוכל גם אנחנו לקרוא.

למעלה