נשירת שיער!

נשירת שיער!

אני 4 חודשים אחרי לידה ועדיין יש לי נשירת שיער מ ט ו ר פ ת!!!! נמאס לי לטאטא כל יום פיאה מהריצפה... יש פיתרונות??

liya11

New member
../images/Emo7.gifגם לי יש נשירה + משיכת שיער

מליאורי הקטן

יש לעשות בדיקות דם../images/Emo70.gif

תחילה תגיעי לרופאת המשפחה ותבקשי לעשות בדיקות דם שיגרתיות ואם הכל בסדר את יכולה ליטול ויטמינים אבל אין לך מה לדואג גם הרופא יגיד לך שנשירה יכולה להיות עד שנה גם לי זה היה בערך כ-6,7 חודשים נשירה חבל על הזמן אבל זה חלף

את ממש לא צריכה לדאוג../images/Emo70.gif

אם הבדיקותתקינות את לא צריכה לדאוג זה חלף יקח קצת זמן זה טבעי שלאחר הלידה השיער נושר אבל אם את רוצה להיות שקטה אולי תבקשי מהרופא שייגיד לך איזה ויטמינים את יכולה לקחת בתקווה שאת מניקה וגם לנשים מניקות יש וטמינים מיוחדים

גליT

New member
אין הרבה מה לעשות אבל

אני הלכתי לרופא עור והוא נתן לי כדורים וזה מעט עזר. סבלנות זה ניגמר בסוף.

תסתפרי

גם לי הייתה נשירה מטורפת שהחלה מהרגע שקבלתי את המחזור הראשון אחרי הלידה והפסיקה רק אחרי שהסתפרתי.

היא לא מפסיקה,פשוט פחות רואים

כי השיער קצר יותר את שורש השיערה והסיבות בגללן יש נשירה ממש לא מעניין מהו אורך השיער אחת הסיבות לנשירה גדולה אחרי לידה זה כי במהלך כל ההריון אין כמעט נשירה ועוד סיבה זה אובדן הדם בלידה

shani74

New member
../images/Emo45.gif

גם לי הפסיק אחרי שהסתפרתי (משהו כמו 7 חודשים אחרי הלידה) - אבל יכול להיות שפשוט הסתפרתי כשהנשירה הגיעה לשיאה (הרצפה הייתה מלאה כל הזמן בשערות - בהתחלה חשבתי שזה כי היא מושכת לי בשיער - אבל יש גבול!) והיא פשוט נגמרה.

כר1בי

New member
גם לי וזה נורא

ממש נורא אבל אנימפחדת שלא תשאר לי שערה אחת על הראש ממש יוצא לי גושי שער אין מצב שהמברשת לא מתמלאה אבל מתפוצצת בשער בכל סרוק מה יהיה

למעלה