נשירת שיער

נשירת שיער

אני לא יודעת מה לעשות ולאן לפנות מקווה שאולי כאן תוכלו לייעץ לי .. יש לי נשירת שיער איומה, פשוט כל הבית מלאה בשיערות שלי, אמא שלי בלי להגזים מטאטא בבית עשרה פעמים ביום, אני לא יכולה לגעת בשיער כי כל נגיעה בשיער גורמת לנשירת השיער.. יש לציין שהייתי אצל רופא עור 3 פעמים, מהבדיקות שנערכו נראה שהכל תקין הוא נתן לי ויטמינים וזה לא עוזר, לפי ההמלצה שלו התחלתי לשתות ויטמינים טבעיים (SOLGAR) אך גם זה לא מועיל. ניסיתי כמה שמפו נגד נשירה של חברות ידעות וגם זה לא עזר, ניסיתי את השיטות הטבעיות (עיסוי הקרקפת עם שמן זית) וגם זה לא עזר... אני ממש נואשתתתת עוד מעט לא ישאר לי שיער.. אולי תוכלו לייעץ לי על משהו מועיל שיעזור. מצטערת שכתבתי הרבה, תודה מראשששש

pop444

New member
אוליי זו התשובה

יכול להיות שחסר לך ויטמינים או משהו. כדי שתעשי בדיקת דם מקיפה. יכול להיות שהיית בתקופת לחץ בתקופה האחרונה? תרופות מסוימות שאת לוקחת? אחרי היריון? אני הייתי ממליצה להתחיל עם הבדיקות דם, חשוב מאוד בעניי. ואחרי התוצאות כדי ללכת לרופא עור, כזה שיעזור. מקווה שהמצב ישתפר.

נשירת שיער..

שלום מלאכית קודם כל ברוכה הבאה לפורום...
שנית, אני הייתי שוקלת לעשות בדיקות דם יותר מקיפות ולעשות איבחון יותר עמוק . האם את משתמשת בחומרים לשיער? אם כן באלו חומרים? האם את נמצאת במצב של סטרס (עצבנות) באופן קבוע? האם את אלרגית לחומרים מסויימים? האם את מברישה את השיער לעיתים תכופות? בעזרת מברשת או מסרק? יכול להיות שאת צריכה לעשות טיפול עדין של ניקוי הקרקפת כיוון שהבלוטות שיש לך שם נסתמו ומכאן נובעת הנשירה. בעיקרון השיער שלך מושפע ממה שקרה לפני 3 חודשים , נסי לחשוב מה היה לפני 3 חודשים שהיום הוא מגיב כך? כי זמן הגדילה והמיתה של שערה הוא 3 חודשים לערך ואם אכלת ושתית והתזונה שלך היתה נכונה לפני 3 חודשים כך גם השיער שלך יראה. ייתכן ואת עושה לו טיפולים אינטנסיביים מידי. נסי לחשוב מהיכן זה נובע , ואנסה לעזור לך יותר. כמו כן עני על השאלות כדי שאוכל להבין קצת יותר . :)

עוד דבר חשוב..

כשאת עושה בדיקות דם תבקשי שיתייחסו לאבץ - חוסר באבץ גורם לנשירת שיער כזו. בהצלחה.

למעלה