נשירת שיער

La Gioconda1

New member
נשירת שיער

שלום, אני בת 24 וסובלת כבר תקופה ארוכה מנשירת שיער. אני מטופלת בכדורים פסיכיאטריים כבר מספר שנים שנאמר כי עלולים לגרום נשירה, אך זו תופעת לוואי שאמורה להיפסק, עד כמה שאני יודעת... אני לוקחת ויטמין D, תוספת סידן וכדורי ברזל, ואני צמחונית ובמשקל תקין. על איזה טיפול טבעי אפשר להמליץ לי? המון תודה!

La Gioconda1

New member
הורמונלית

אני לוקחת אוטירוקס לטיפול בתת פעילות של בלוטת התריס, אבל נדמה לי שהשאר בסדר...

ladybug4NLP

Active member
"נדמה לי" זה ממש לא מפתח נכון למצאית פתרון

והתכוונתי גם להורמונין אחרים ולא רק בלוטת התריס

La Gioconda1

New member
ובכן..

אני צריכה לעשות בדיקות דם עדכניות יותר, כי אני צריכה ללכת לאנדוקרינולוג, אני לא נשארת עם "נדמה לי" כתשובה,
פשוט חשבתי שאולי עם המידע שיש לי עכשיו כן אוכל לקבל איזושהי פתרון.

0 אור 0

New member
אני מאד ממליצה על אבחון רפקלסולוגי

ההסתכלות ההוליסטית על איזון הורמונלי היא שונה ויותר מעודנת מזו שהרפואה המערבית מצליחה לתפוס במדדים של בדיקות,
בעיקר , הענין הוא שלרפואה המערבית אין דרך לטפל בבעיה כזו, כי תוספת של הורמונים לא ממש יוצרת איזון אלא במקרה הטוב מדמה אותו באופן מלאכותי - זאת לעומת הטיפול ברפלקסולוגיה שיכול להביא לשיפור ולאיזון ברמת העפולה התקינה של המערכות (אם כי נדרשת סבלנות כי זה בדרך לוקח זמן, וכמובן שהתרופות לא ממש תורמות בנושא)

0 אור 0

New member
טיפול הוליסטי כולל

הבעיה שלך היא לא נקודתית ,
נשירת השיער בדרך כלל מצביעה על חוסר איזון הורמונלי או על חוסרים תזונתיים - אם כי יכול לנבוע גם מגורמים נוספים.
העובדה של לוקחת גם אלטרוקסין וגם כדורים פסיכיאטריים, גם בלי לבדוק שום דבר נוסף, מצביעה על כך שנדרש אבחון מקצועי מעמיק כדי להבין מה ניתן לעשות ואיפה אפשר לשפר.

למעלה