נשירת שיער

shlomiiit

New member
נשירת שיער

יש לי בעיה של נשירת שיער, אמנם לא באופן מסיבי ואין קרחות אבל זה גובר והולך. בבדיקת דם התגלה שכל הערכים תקינים. כשפניתי לרופא עור הוא אמר שלדעתו אפשר לקחת את תוסף המזון roots. מה דעתכם? יש פה מישהו שהתנסה בזה? מישהו מכיר פיתרונות אלטרנטיבים?

הרבה פעמים, נשירת שיער

היא תוצאה של סטרס כלשהוא ולאו דוקא ענין של תוספי מזון. ולכן במקרים הללו כל תוספי המזון שבעולם לא יביאו תועלת אלא ליצרנים.... גם הבנה של מהות הסטרס לא מספיקה וצריך לטפל בה בדרכים המתאימות (כמובן שאני משוחדת לכיוון ההומאופתיה
כל טוב עירית

shlomiiit

New member
הומאופתיה

אז בדרך הזו... מה אפשר לעשות? אין מה לעשות?

הומאופתיה זו הדרך

שהיא בתחום המומחיות שלי. (חברי פורום אחרים יציעו בודאי דרכים נוספות). ובדרך הזאת בהחלט יש מה לעשות! זה כרוך בפגישה עם הומאופת ובהתאמת רמדי (תרופה) הומאופתית שתעזור לגוף ולנפש לחזור למסלולם המאוזן. מציעה לך לקרוא על הומאופתיה ואם נראה לך, להמשיך בדרך הזו ברצינות. כל טוב עירית

נעמי66

New member
הגישה הטבעית מטפלת בנשירה על-ידי תזונה...

טבעית-צמחונית-אורגנית. ניקוי הגוף מחומרי פסולת, בעקבות המעבר לתזונה זו, מחזק את שורשי השיער ומפסיק את הנשירה. לפי גישה זו, תוספי-מזון לא עוזרים לניקוי הגוף, כך שהם לא יכולים למנוע נשירה.

בעיני מיותר לקחת תוסף מזון

ללא אבחנה וייעוץ ממי שמבין מה יש בתוכו. כדאי יותר לפנות למטפל שיכול לאבחן ממה נובעת נשירת השיער. זה יכול לנבוע מגורמים רבים ושונים. עירית ציינה את הטיפול ההומאופתי ונעמי את הטיפול הטבעוני. אני מוסיפה שגם טיפול ברפואה סינית או נטורופתיה עשוי להועיל. קראי קצת על התחומים, ונסי לבדוק אם מי ממכרייך מכיר מטפל/ת טוב/ה באזורך. בהצלחה

למעלה