נשירת שיער

Green Rabbit

New member
נשירת שיער ../images/Emo4.gif

שלום, יש לי נשירת שיער כבר כמה חודשים שפשוט משגעת אותי. אצל רופא שללתי הכל. עשיתי בדיקות דם. אבץ. בדיקת קרקפת. רופא עור. ביקצור - כל מה שיכולתי לעשות מבחינה רפואית - עשיתי. עכשיו אני פונה אליכם. מה ניתן לעשות? איזה מסכה טבעית הכי טובה ואנשים העידו שהיא עזרה? שמעתי על רוזמרין. מה עושים איתו, תוך כמה זמן מרגישים את השינוי? תודה..

כיסופון

New member
עזרה ועוזרת

1. חינה בתערובת החינה במגעו עם השיער, הופך השיער לגוון נחושתי. החינה תורמת לחיזוק שורשי השיער ומונעת את נשירתו. 2. שמן הדסים ורוזמרין, לחלוט ולבצע עטיפת ניילון בחום למשך חצי שעה פעם בשבוע. תוכלי גם לקבל הסבר טלפוני במידת הצורך. בהצלחה.

Green Rabbit

New member
תודה רב, הערב כבר עשיתי עם החינה!

קניתי רוזמרין והשרתי אותו ללילה במים רותחים, בבוקריצאו מים חומים ורייחניים ואותם אני אשים פעם בשבוע על הראש.מקווה שזה יעזור לי... תודה!!!

e_anat

New member
לגבי טיפול בחינה

באיזו רמה זה הופך את השיער לנחושתי?... יורד אחרי חפיפה?... את החינה קונים כבר כמשחה (טבעית הכוונה) כמו שמורחים על היד בחינות? ואיפה?

mosfin

New member
פתרון לנשירת שיער

גם לי הייתה נשירת שיער מאד חזקה. לקחתי את כל התוספים האפשריים ושום דבר לא עזר. כמובן, שגם עשיתי מסכות שונות ומשונות וכרגיל .. כלום. התחלתי לאכול בשר הודו(נקבה) כל יום, חתיכה אחת מטוגנת עם מעט שמן זית. אחרי חודש התחילו לצמוח שיערות. הנשירה תודה לאל פסקה. תפסקנה עם כל הויטמינים. אלה שטויות. כנראה שבהודו שוארמה תוצרת בית יש הרבה מאד ויטמינם. בהצלחה לכולן.

למעלה