נשירת שיער-תת תנאים

• פותח הנושא 4mit
  • פורסם בתאריך

4mit

New member
נשירת שיער-תת תנאים

אהלן, אני מטייל כבר כמה חודשים במזרח, בחודש האחרון טיילתי באיזורים נידחים (טיבט) ויצא שלא התקלחתי כ שבועיים (פעמיים ברצף). בתקופות האלה השיער התמלא אבק ויצא שלא הסתרקתי (רק אחרי מקלחות) כשהסתרקתי (אלוהים אדירים איזה קשרים היו לי - יש לי שיער ארוך),אחרי המקלחות ראיתי שנשר המון שיער. אני לא יודע אם לשייך את זה לקשרים בשיער או לתזונה לקוייה (המטבח הטיבטי מצומצם מאוד), כמעט ולא אכלתי בחודש האחרון ירקות ופירות טריים,כמו כן מוצרי חלב ממש לא היו בנמצא. אני בן 24 ולא קרה לי מעולם, כמו כן, אין נטייה תורשתית במשפחה. האם יש איזה ויטמינים שמומלץ לי לקחת או שחזרה למתכונת ארוחות סדירה (מעכשיו ואילך) אמורה להספיק? תודה רבה ושבת שלום

קשרי נשירה

חזור לאכול סדיר, בטח. לא ברור לי אזה ויטמינים יש לרכוש שם (בתקופתי היו מוצרים של "הימליה" אך אין לי ניסיון עימם), חבל שלא הצטיידת במולטיוימינים ומינרלים, הקפד גם על היגיינה והמון המון יוגה ורוגע, וכמובן תמשיך לעשות חיים ומקסימום - קרחנה - לחיזוק שושרי השיער....

4mit

New member
צנטרום

אהלן, ראשית, תודה על התגובה המהירה, קניתי היום מולטיויטמין (+ כמה מינרלים) של צנטרום, אמרו לי כדור ביום, שווה? תודה ושנה טובה

למעלה