נשירת שיער, רטלין

• פותח הנושא gdv
  • פורסם בתאריך

gdv

New member
נשירת שיער, רטלין

האם יש קשר? או שזה תופעת לוואי של מתח, חרדה ותזונה לקוייה? בתי בת ה9, לוקחת קונצרטה בהצלחה רבה, רק שבזמן האחרון היא במתח וחרדה רבים , שאת מקורותיהם אנחנו מנסים לברר — כרגע ללא הצלחה. ותזונתה לקוייה ,בגלל רמת התיאבון הירודה בעקבות הקונצרטה. אשמח לשמוע עצות מכם, וגם שמות של מטפלים שונים שאתם חושבים שיכולים לעזור לחרדה - בסביבות פרדס חנה. תודה מראש

ממליצה לך לספר זאת לרופא המטפל

מתח וחרדה שאולי היו שם קודם, התגברו. ממליצה מאוד על פסיכיאטר ילדים ונוער המתמחה ב-ADHD בשל תוספת החרדה והמתח.

05 מיכל

New member
קיימת תופעת לוואי כזו

בפורום של המבוגרים הוזכר כמה פעמים. אם אני זוכרת נכון הומלץ לנסות סוג אחר של רטלין, אבל אני לא ממש בטוחה. בכל מקרה כדאי להתייעץ עם רופא.

zivadina

New member
צריך רופא מעודכן

שמכיר את כל תופעות הלוואי של ריטלין (קונצרטה היא ריטלין), אבל גם מבין בבעיות נפשיות. לכן, אני ממליצה לך או ללכת לנוירולוג+פסיכולוג, או לפסיכיאטר. גם אני קראתי (אבל לא ראיתי בסביבתי הקרובה) על נשירת שיער, אבל יותר מדאיג אותי נושא החרדה, שחייבים לבדוק אם הוא קשור להשפעת הקונצרטה או לא. בכל מקרה, לבדוק את נושא החרדה לעומק.

gdv

New member
תודה ועוד שאלה

האם מוכר לכם בסביבות פרדס חנה נוירולוג/פסיכאטר שאוכל לפנות אליו. קשה מאוד לנסוע לתל אביב כל פעם עם הילדה. אנחנו דרך אגב בכללית, אבל אם אין בקופה גם לפרטי אשמח ללכת. ושוב תודה

zivadina

New member
תשאלי בקופה שלך עם מי היא עובדת

או את חיוך נצחי, שגרה בשרון. במידה ומתאים לך בכפר סבא, אשלח לך פרטים.

TikvaBonneh

New member
פסיכיאטר ילדים בכללית

יש את ד"ר סילונה פניג מבית חולים שניידר והיא מקבלת גם בבית שלה בהוד השרון.

למעלה