נשירת שיער (נוראית)

BeDaZzLeD

New member
נשירת שיער (נוראית)

מה אפשר לעשות בעניין? ממה זה נגרם?

חסרים תזונתיים, דאגות, חומרים...

כרגיל, דרוש כאן איבחון מקיף חסר המון המון מידע גבר? אישה? תזונה? ממתי הנשירה? מה זה נוראית? האם בכל הראש או רק בחלק ממנו? מה קורה בחייך לאחרונה? האם עשית שינוי בחומרי חפיפה? ריכוך? ג´ל? מוס? בטח שכחתי כמה שאלות, עמיתי מוזמנים להוסיפן...

BeDaZzLeD

New member
נערה

עוד מעט בת 17 אממ מה בקשר לתזונה? אני לא ממש מקפידה על ארוחות מסודרות אני לא עושה דיאטה, אני לא שמנה ולא רזה (משקל 46 וגובה מטר 65) נוראית זה אחרי כל הסתרקות ואחרי כל מקלחת, דיי הרבה שערות. אין לי מושג אם זה בכל הראש. מה שקורה בחיי: קצת בעיות משפחתיות הן לא נוגעות לי אלא לאחותי. שינוי בחומרי חפיפה: אני לא חופפת רק בשמפו מסויים אני משתמשת בג´ל. שמעתי שגם יש תרופה לעניין (זכור לי שראיתי פעם פרסומת בעיתון אבל אין לי מושג אייך קוראים למוצר)

רוטס...../images/Emo35.gif

שאלה שרציתי לשאול כבר הרבה זמן ואולי תעזור גם לאירית. המליצו לי על התוסף הזה: ישנו תוסף תזונה בשם" רוטס hr" שאמור להפסיק נשירת שיער, לחזק אותו ולעודד צמיחה. רכיבים: ויטמינים ומינרלים, אבקת אורז חום, קלציום קרבונט. כל טבליה מורכבת מ: ויטמין B1 2.5 מ"ג ויטמין B2 3 מ"ג ויטמין B3 15 מ"ג ויטמין B6 10 מ"ג חומצה פולית 200 מק"ג ויטמין B12 6 מק"ג ויטמין C 120 מ"ג ביוטין 300 מק"ג חומצה פנטוטנית 75מ"ג ברזל נחושת אבץ מנגן סיליקה פאבה כולין אינוזיטול ציסטאין גלוטטיון ומי שמבין מה כל זה אומר - מה דעתכם? תודה.

מה אפשר לעשות?

קודם כל, להפסיק שימוש בג´ל וגם עיסוי הקרקפת עם שמן זית... וגם סרקי את השיער עם מסרק ולא עם מברשת - לא קורע את השיער כמו מברשת הדרך היא: מתחילים לסרק את החלק התחתון, מנקים אותו מקשרים ואז עולים טיפה ומוציאים את כל הקשרים וכך הלאה עד שמכסים את כל הראש. אח"כ מומלץ לסרק את השיער לכיוונים שונים: כל השיער לפנים, כל השיער לימין, ולשמאל ובסוף להחזירו לאחור, כרגיל - מעולה לשורשים. תזונה מאוזנת יכולה הייתה להיטיב וגם שקט נפשי אבל לא הרחבת אז קשה להתייחס. לא מכירה את המוצר - לא ממש יכולה להתייחס לא ציינת מתי התחיל. לשיער יש תקופה בשנה שהוא נוטה לנשור יותר (עונתי) שימי לב כמה זמן זה נמשך...

BeDaZzLeD

New member
תודה רבה

אני אקח הכל לתשמות ליבי

למעלה