נשירה

שבלולון

New member
נשירה../images/Emo129.gif

לפני מספר ימים גיליתי כי שיערות ראשי נושרות בכמויות. אני לא מדברת על נשירה תקופתית (מה שהיה ונגמר), אלא על נשירה מאסיבית של שיער הראש. מה לעשות??????? תזכורת קטנה: לפני 4 שבועות בערך סיימתי טיפול בן 7 חודשים ברואקיוטן, ולפני 3 שבועות גם סיימתי דיאטה רצחנית (לפי מתכון של ד"ר חרמון- הפרדת חלבונים ופחמימות), אני לא חושבת שזה בגלל הדיאטה כי הקפדתי בחודש האחרון לדיאטה ליטול ויטמינים (צנטרום). יש לי שיער ארוך מאוד (84 ס"מ ליתר דיוק -מדדתי לפני 10 דקות), אך מצד שני תמיד היה לי שיער ארוך ואף פעם לא היתה לי בעיה של נשירה היסטרית שכזאת. אנא ישראל, עוץ לי עיצה איך להפסיק את הנשירה.
תודה.

לגבי נשירת שיער

שלום שבלולון, מה שלומך
ראשית, צריך לשלול בעיות כל שהם על הקרקפת עצמה. האם יש כאלו ? שנית, הייתי ממליץ לך לקחת ולו למשך מס´ שבועות כדורים של ויטמינים ומינרלים בפורמולה מיוחדת לשיער, למשל: רווליד או פורקפיל. במידה והבעיה תשאר (ואני מאוד מקווה שלא כך יהיה) אז צריך יהיה לשאול בעצתו של רופא עור. בברכה ישראל

אתי@

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif ישראל

אני מזדהה עם הבעיה, לאחרונה יש לי נשירה משוגעת
ואתמול התחלתי לקחת פורקפיל. כמה פעמים ביום כדאי לקחת את הכדורים
תודה ויום נעים אתי

היי אתי ../images/Emo13.gif

ראשית, תודה על איחולי השנה טובה בפורום, וזהןו המקום להחזיר באיחולי שנה טובה לך ולרונן, ושתהייה שנה טובה לפחות כמו הקודמת ויותר
. וממש מכל ה-
. לעצם שאלתך, פעם ביום זה בהחלט מספיק. רצוי בוקר או צהריים ומומלץ אחרי האוכל. ביי לבינתיים
ישראל

למעלה