נשיקת מרחק נצח

נשיקת מרחק נצח

שני גלים נשברים לחוף מקריבים את עצמם למען יראו את השנייה של הקסם וילכו יד ביד אל רגשות העתיד על החוף היא יושבת חובקת רגליים ומחשבתה כמו ליבה עם זרימת הגלים עם קריאת השחפים עם שקיעת החמה עת פריסת הכוכבים יושבת בלי סוף מביטה לבפנים... מביטה לבפנים... אין לה איך לדעת מה הוא מרגיש... והספק מכרסם את ליבה החולם יושבת נושמת אוויר ים מלוח והאופק נושק לה נשיקת מרחק נצח ופניו מופיעות על הים הצלול כמו פני ירח כחול ובעיניו השתקפות נשמת חייה ובעיניו היא אוהבת כל כך את עצמה רק בעיניו... על החוף היא יושבת חובקת רגליים ומחשבתה כמו ליבה עם זרימת הגלים עם קריאת השחפים עם שקיעת החמה עת פריסת הכוכבים יושבת בלי סוף מביטה לבפנים.. מביטה לבפנים...

אפשרית

New member
ניסיתי לשבת שם ליד...

טיילתי על החוף אספתי רשמים, במים ראיתי השתקפות כוכבים ראיתי גם ירח שאותו להוריד הבטחתי..אז הופיעו פניו ראיתי כאב גם עצבות ,כוחו תש..שאלתי למה מדוע..לא ענה ראיתי אותי למולו רציתי לגעת - לעזור רציתי לחוש את כאבו מול השתקפות כוכבים הניח ראשי על כתפי... ליטף את נשמתי נסך שוב אור בחיי... רציתי להשיב לו אהבה כפליים..בהשתקפות שבמים הגלים נפצו את מחשבותיי נשארתי לבד ישבתי על החול נסיתי לדמיין שוב אותו הוא בא עם הרוח שב לים עם הגלים.. לא נותן לי אותו- לא מרשה לו אותי... איך אפשר כך להמשיך????

אפשרית

New member
ישבתי כמוה...

מול השתקפות כוכבים על פני המים נסיתי..הקשבתי..פיללתי... הוא הופיע מולי- חלש כוחו תש..רציתי לגעת ללטף להרגיע להרגיש בא עם הרוח שב לים עם אור ראשון.. מנסה לגעת בך רוצה להשקיט את נשמתך מביטה בהשתקפות הכוכבים רואה אותך רואה אותי בעיניי אתה יפה מתמיד אצילי כקדם בעינך ראיתי את עומס השנים את עלבון הימים התקופות ראיתי אותי בעיניך מפויסת אחרת... ראית אותך בעיניי החלום של חיי למה אתה מתרחק ונושק משם?? מגיע נוגע ושוב בורח???? למה

זה חשוב

אפשרית זה חשוב שכל אחד ישב שם מדי פעם גם הטעם של העצבות הנוגעת מביאה את נפשנו לאהבה חזקה ועמוקה יותר

blue love

New member
מקסים!!!

פשוט מצדיק את זכייתך ב``הודעת היום`` אהבתי blue

למעלה