נשיקת לילה טוב

backdoorgirl

New member
נשיקת לילה טוב

"מה את מוצאת בי?" אתה שואל,נשען על דלת הרכב הסגורה.
אני מהססת. במרחק מטרים ספורים מאיתנו עומדים אנשים, מדברים על נושאים קצת פחות מעניינים משלנו, שולחים מבטים סקרנים לפשר השיחה האינטימית הזו.

אתה גדול. וחזק. אתה גורם לי להרגיש קטנה לידך, שזה בכלל לא מובן מאליו. אתה מסתכל עלי כמו על אלילה ומזיין אותי כמו חיה. הידיים הגדולות שלך מחזיקות לי את החזה בשלמותו, כאילו נוצקו בתבניתו. צריך יותר?

אתה מחייך, וזז בצורה המוכרת,שאומרת שהזין שלך מתעורר.
" אם את כבר בשוונג של דיבור מלוכלך, ספרי לי מה בא לך עכשיו."

אני רוצה להכניס אותך לאוטו שלך, כי שלי מלא בכיסאות ושטויות, להזיז את הכיסא שליד הנהג אחורה ולהכניס אותך לפה שלי. עד שתרגיש שאתה עומד להתפוצץ.ואז להוציא אותך מהאוטו, להישכב על מכסה המנוע החם ולתת לך לעשות לי את מה שאתה עושה ככ טוב, לצעוק לתוך הוואדי ולשמוע את התנים מייללים בתשובה.

השפתיים שלך רועדות. ואני רואה את הזקפה שלך נלחצת לדלת האוטו, הזין שלך קורא לי. אני רוכנת לכיוונך לתת לך נשיקת לילה טוב מנומסת על הלחי ומנצלת את ההזדמנות לחפון לך את הזין הפועם שלך דרך המכנס, לשמוע אותך נאנח לי באוזן.

שוב אתה משאיר אותי רעבה. שוב אתה נשאר כמה.
 

giligil55

Member
האישה הקטנה

כתבת " אתה גורם לי להרגיש קטנה לידך "

בחיי אני אישה עצמאית וחזקה אך לידו ואיתו אני אוהבת גם להרגיש האישה הקטנה

ואני גם אוהבת את הכתיבה שלך
 

giligil55

Member


ולזה אני קוראת נשיבוקים
 

giligil55

Member
ועוד דבר...

אני גם מכנה אותו החזק שלי ולא בגלל שהוא כל כך חזק
אלא בגלל שאני רוצה להרגיש קטנה על ידו
 
למעלה