נשיקות

שישים תרסיס

וזה לא משהו בסיסי בסקס - זה משהו בסיסי באינטימיות ובזוגיות.
לא עבורי - עבור *רוב* האנשים.
דאם, אם הוא היה פנוי - הייתה לי חברה להכיר לו. היא ממש נרתעת/נגעלת מנשיקות (אבל גם מאוראלי)

מה הסיבה האמיתית רק הוא יודע. בחירה שלהם מה לעשות עם זה.

אני רק אומרת, וזאת השורה התחתונה שלי בעצם - בסיסי או לא - זה לא משנה. אם זה נורא מפריע לה היא צריכה לדבר איתו ואני חושבת שהוא צריך לפחות לנסות לבדוק את זה לפני שמחליטים החלטות.

לי זה ממש לא משהו בסיסי בסקס, ולא באינטימיות

ולא בכלום.

אני לא אוהבת נשיקות, וזה לא חרדת נשיקה, ולא בעיות ריח שלי/שלו ולא שום דבר אחר. אני פשוט לא אוהבת את זה, וגם אם כן, זה משהו שטחי יחסית ולא בדיקת שקדים הדדית.

לפחות במקרה שלי זה עניין של טעם אישי ותו לא.

אגב יש בעולם מס' קטן של תרבויות 'זניחות וצעירות' במזרח הרחוק שנשיקת "לשונות בגרונות" היא לא חלק מהתרבות ולא חלק מחיי המין...

זארה1

New member
חניתה דרלינג, באמת תודה על הדאגה...

אבל קצת נסחפת....
קודם כל דברתי על רתיעה ולא על גועל.
דבר שני- אני לא חושבת שאפשר לצפות ממישהו שישתנה עבורי.
זה צריך לבוא ממנו. ומי בכלל אמר לך שזה שהוא לא אוהב להתנשק מפריע לו
לתפקד? אני דברתי כאן רק על עצמי.
ובתגובה אחרת כתבת על להיפרד ולפרק את החבילה- לא שמעת ממני על כוונה כזאת.
מבחינתי יש בו כל כך הרבה דברים טובים שאני לא רואה סיבה להיפרד ממנו בגלל
חוסר בנשיקות.

א. מתנצלת אם לא הבנתי נכון.
ב. זה הפך מתישהו (מבחינתי) לדיון כללי יותר ולא לגמרי קשור למקרה שלך.
ג. שמחה לשמוע שאצלך זה לא דיל ברייקר ושאת מאושרת. בלי ציניות

זארה1

New member
מפריע לו לתפקד? בחורות בורחות ממנו?

את משליכה מאיזה סרט שראית או ספר שקראת?
כי בשום מקום לא אמרתי דבר כזה.

התכוונתי באופן כללי-

לא למקרה שלך.
אם למישהו זה מחבל ביכולת לנהל/למצוא זוגיות בריאה (והרי ייתכן מאוד שיש מקרים שזה המצב, כי סביר להניח שרוב האנשים לא יתפשרו על נשיקות).

המממ...

תראי - בסופו של דבר נשיקות נחשבות סטנדרט, גם אם יש רבים שלא אוהבים את זה. גם ירידות נחשבות סטנדרט, ויש הרבה יותר אנשים שלא יורדים מאנשים שלא מתנשקים...
אני אישית - גם מאוד אוהבת להתנשק (פעם ממש לא אהבתי) וגם רומנטיקנית - ולכן לא הייתי יכולה לחיות בלי זה גם אם כל השאר היה בסדר.
וכמו שראית - אני ממש לא היחידה שכתבה את זה.
במקביל, אני ורבות אחרות כתבנו לך - שאם זה ממש מפריע לך - את צריכה לחשוב עם עצמך אם זה משהו שאת יכולה לחיות איתו, אולי לתמיד.
ואם לא - כן יש מקום, לדעתי, לבדוק אם זה בר טיפול. אני הייתי מתאמצת אם זה היה משהו שחשוב למישהו שיקר לי. הייתי לפחות מנסה. זה בדיוק הפוך ממקובעת

הייתי שמחה לדעת במה בדיוק אני מקובעת לדעתך.

מה זה חשוב מה הסטנדרט?

הסטנדרט הוא גם להוריד שיער, ושמענו את דעתל הבלתי מתפשרת בנושא.

את ממש טועה

רב החברות שלי מדווחות על נשיקות לא קיימות או ממש גרועות עם הבעלים שלהן.
אף אחת מהן לא שוקלת להתגרש בגלל זה.

הסטנדרט שלך, הוא לא הסטנדרט של העולם.
יש הרבה מאוד דברים אחרים חשובים בבחירת בן זוג!

תודה לך קיי

אני כבר הפסקתי לתת לחניתה דוגמאות מחיי האישיים, או מהחיים של חברותיי,
כי היא מסובבת את הדברים כך שיוצר שאני ממש אומללה, חסרת עמוד שדרה, וסובלת מהתעללולת קשה.

אבל כן, אני וחבר שלי מתנשקים-מתנשקים רק כשאנחנו שיכורים

ואם אני מנסה להזכר בבני/בנות זוג שהיו לי, נשיקות היו חלק מהעיניין מקסימום בחודש-חודשיים הראשונים.
נאה לי נורמאלי לחלוטין.

ברור שיש הרבה דברים מאוד חשובים אחרים!

אבל
א. אז איך זה שכולם מצדדים כאן בכל אלה שכותבים כאן שהם שוקלים לזרוק את החברה שלהם כי היא לא מוצצת (שזה הרבה פחות סטנדרטי)?

ב. התברכתי בנשקנים טובים (מלבד הנשיקה הראשונה שלי שהייתה גרועה ובגללה לא התנשקתי שנים!) - אז אולי בגלל זה על זה לא הייתי מתפשרת.
ג. לא סתם קוראים לנשיקה "בסיס ראשון". זה בסיסי בעיני רוב האנשים.
ד. אני ממש לא היחידה שחושבת כך, גם בשרשור הזה. אבל לי יש נמסיסלמיניהן, ולכן זה חסר טעם להיכנס לזה בכלל.

ואני מעניין אותי 'כולם'?

ויכתבו פה מה שהם רוצים - דעתי תחשב בעיני יותר.
א. לא נפרדים ממשהי בגלל שהיא לא מוצצת, אלא אם כן אתה ילד מתלהב בן 18. אם הלא מוצצת הוא חלק מהרבה דברים אחרים שהם בחוסר תאום בין בני הזוג - אז כן, לא היתי נשארת. אבל רק לא מוצצת?
ב. התברכת בנשקנים טובים - יופי לך!
ג. נשיקה היא בסיס ראשון? אני חושבת שיש כאלה שחיבוק או ליטופים עושים להם את זה יותר - בסרטים נשיקה מצתלמת טוב יותר

ד. אני לא מגיע להחלטות שלי בצורה דמוקרטית. כמה חושבים מה, ממש לא רלוונטי עבורי.

מסכימה עם כל מילה ומילה

לגבי ב' - אכן, היה לי מזל, וטוב שכך, כי גם אני נרתעתי בעבר מנשיקות ואני שמחה שזה השתנה

לגבי ג' - נו, השטות הזאת של תיכוניסטים אמריקקים - בסיס ראשון, שני, כשסקס הוא הקפה מלאה

לגבי ד' - נכון מאוד. בסופו של דבר רק את מחליטה.
ומצד שני אם תגלי שאת נרתעת ממשהו שעבור רוב העולם נחשב עניין של מה בכך, יש סיכוי שתחשבי "אם כולם עושים את זה אז אולי זה לא כ"כ נורא" ולפחות תנסי לבדוק את זה ורק אז להחליט.

אה, וקיי, לגבי הסטנדרט-

ממה שאני מכירה זה כן הסטנדרט של רוב העולם (במובן של בסיסי ונפוץ ברוב המקרים) - אבל מה זה משנה כשעוסקים באחד-על אחד? לא טענתי שחייבים ללכת לפי הרוב.
מה שטענתי זה, שאם זה מפריע לבת הזוג שלך, כי היא רואה שכולם מנשקים ורק אתה לא - וזה נובע מרתיעה שאפשר לטפל בה - אז תנסה לטפל בה! כי אם זה דיל ברייקר חבל לאבד משהו טוב בגלל זה.
אם אתה סתם לא אוהב את זה - לא צריך. שיבחרו בני-הזוג מה לעשות עם זה.
כמה פעמים אצטרך לחזור על השורה התחתונה שלי כדי שזה יהיה ברור?

אני תוהה כמה הולוויד קשורה לקידום הנשיקה..

תמיד היה יותר קל להראות נשיקה ממגע פיסי אחר כהצהרה של אהבה ומגע פיסי.

האמת שגם אני תוהה-

הוליווד, דיסני, ולדעתי במיוחד אגדות ילדים (הגיבורה תמיד ניצלת בזכות נשיקה, מ"היפהפיה הנרדמת" ועד "שרק"...).
וכמובן - הרומן הרומנטי, ציורים ואפילו אמנות מכל הזמנים...

למעלה