נשיקות בפה

נשיקות בפה

היי,

אני חדשה פה ואשמח לעצה.
חמתי מנשק את התינוקת שלי בפה וכמה פעמים הערתי הערה " אני לא רוצה שינשקו אותה בפה"
דיברתי עם בעלי והוא לא מוכן לדבר עם אימו על כך ואמר לי תגידי לה שבטיפת חלב אמרו לא לנשק אותה בפה וראית כמה מבני המשפחה מנשקים אותה בפה ותרצי כי היא תעזור לך להעיר הערה וכך אולי היא לא תתן לתינוקת נשיקות בפה- וכך עשיתי היום.
חמתי אמרה לי אני נותנת לה נשיקותופעם פעמיים בשבוע זה בסדר... אנחנו היינו עושים את זה לילדים שלנו ולא קרה להם שום דבר.
אותי בכל אופן זה מגעיל נשיקות בפה ויש לחמתי הערה: היא נותנת לי נשיכות בפה וכל כך בא לי לומר לה תפסיקי לדחוף את הלשון שלך לפה של התינוקת שלי והיא לא תנשך אותך!.
מה לעשות?
בעלי לא עוזר לי- הוא לא מוכן לדבר עם אמא שלו כי היא נעלבת מהר.

shelycat

New member
תגידי לה שאת לא מרשה

ושתעלב.

מה הבעיה, כמו שעם הילדים שלה היא החליטה,
את מחליטה על הילדים שלך ואם היא לא מסוגלת לכבד את הגבולות
של מה שראוי או לא ראוי בעינייך במה שקשור בגופם של ילדייך אז היא פשוט לא תקבל לנשק את הילד בכלל.

פעם הבאה שהיא עושה את זה בפנייך את לוקחת את הילד חזרה אלייך ואומרת בפירוש ביקשתי יפה עכשיו אני מודיעה "לא מקובל עלי"
לא שתנשקי אותו בפה ולא שתבטלי את שיקול הדעת שלי.

210רחלי

New member

אני כל-כך מבינה אותך

זה ממש מצמרר אותי לראות את הנשיקות בפה האלו. כמה הערתי, כמה ביקשתי, שמו עלי פס. ממש עד כדי שלא היתי רוצה להיפגש איתם.
העיצה היחידה שיש לי, היא להודיע לה חד משמעית שאת לא מסכימה נשיקות בפה. ואם את רואה אותה בכיון להגיד לה באסרטיביות - ביקשתי שלא לנשק אותה בפה. ופשוט לקחת אותה.

mykal

New member
אמאלה, מה זה?

בחיים לא שמעת ל נשיקות בפה של תינוק.
סבתא שלי טענה--שתינוקות לא מנשקים בכלל אלא רק נוגעים עם השפתיים על ראש התינוק.
ואני למדתי 'להסניף'.
לנשק על השפתיים זה ממש לא מקובל.
ופשוט אומרים:"סליחה אמרו לי בטיפת חלב לא--ואני מבקשת שלא תעשי,"
אם היא עונה אני עשיתי ולא קרה--עונים--לא מענין אותי--אני אומרת לך לא!
לא בחוצפה ולא בקול--אלא באסרטיביות. זה שלך וזכותך לקבוע.

yaya87

New member
נשיקות בפה

זה בין בני זוג,לא בין ילדים ולא בין מבוגרים וילדים.
מגעיל אותי ולא משנה מי זה.

טליה 70

New member
נשיקה בפה

פרט לכך שזה באמת מגעיל ובואי נניח לזה רגע הרי היא יכולה לעשות לילדה נזק בריאותי אמיתי ואולי חלילה בלתי הפיך! הרי הפה שלנו הוא מושבה של חיידקים וגם עששת שיניים. את יודעת ששלומה של הקטנה הזאת מופקד בידייך כאמא ואת זאת שאמורה להגן עליה בדיוק מפני אנשים, מסוגה של חמותך, שעצם התשובה שהשיבה לך היא ממש פרימיטיבית. אז למה את מחכה תעשי מעשה ותגונני על הקטנה חסרת הישע הזאת!!!!

הדסהש1

New member
תאמרי לה בכל התוקף ואת לא מוכנה

שתסכן את ביתך.שתנשק על הלחי.

למעלה