נשיקה ראשונה

נשיקה ראשונה

אני רוצה לנשק את חברה שלי פעם ראשונה. והיא גם רוצה .הקטע שעדין לא נגענו אחד בשני בכלל. האם קודם ללטף לה את היד ובפגישה הבאה להתנשק? היא לא התנשקה מעולם. האם אחרי הנשיקה היא לא תהייה מאוכזבת שהרי הדימיון גדול מהמציאות..בנות מה דעתכם?

Zoharrr

New member
איזה חומד:)

אני חושבת שכדאי שתלך עם מה שהצעת... תעשו מה שאתם מרגישים,אבל קחו את זה בשלבים... קודם להחזיק ידיים,חיבוק,נשיקה על הלחי... ואח"כ נשיקה:) אם היא תתאכזב? אני חושבת שכולם חושבים שהם יודעים להתנשק עד שהם באמת מתנשקים ואותי אישית בהתחלה זה לא איכזב אבל הימם...הייתי קצת בשוק,ואחרי טיפה זמן עיכלתי שאני אוהבת את זה:) לאט לאט... בהצלחה!

שלום לך

אין כללים וחוקים. אתה אמור להרגיש אותה, להרגיש את עצמך ופשוט לבטוח בעצמך שתדע לעשות את זה ברגע הכי מתאים ובצורה הכי נעימה לשניכם

יש שיר הנשיקה הראשונה

על הספסל בגן . עים גבר חן בישן . תאזין לו יש שם כוונות טובות . ניכתב ליפני כ25 שנה . משמעים אותו ליפעמים ברדיו

שגיתא

New member
אוי איזו נוסטלגיה ../images/Emo99.gif ../images/Emo54.gif

אוי איזה כיף לך ולה הנשיקה הראשונה
, אל תחשוש ואל תהסס כשאתה מרגיש צורך לנשק אותה פשוט תנשק אפשר להתחיל בנשיקה עדינה על השפתיים זו לא חייבת להיות נשיקת תשוקה צרפתית כמו בסרטים ולהמשיך ככה עם נשיקות על השפתיים אני למשל מאד אוהבת לנשק את העפעפיים (סגורים כמובן) או את קצה האף תתענג על השפתיים שלה תישק להן תלקק אותן
לא צריך לתכנן יותר מידי כלומר בטח לא להתנשק באמצע מעבר החצייה למשל
מה שכן תשתדל לא להיות כמו חלק מהגברים שאיך שהם מתחילים לנשק והם קולטים נכון ויש היענות ותגובה חיובית אצל הבחורה, עדיין לא ישר להתנפל עם הידיים על שאר חלקי הגוף, אפשר ללטף את הגוף אבל לא ישר על החזה ישבן וכדומה. בהמשך אם תגיעו לרמה פיזית אינטימית (נשיקות הכל הגוף הן גם מומלצות בחום לפני תוך כדי ואחרי המעשה
) תהנו בהצלחה שגיתא

למעלה