נשיקה ראשונה...

quawax

New member
נשיקה ראשונה...

שמתי לב שהנשיקות הכי גרועות שהיו לי בחיים היו נשיקות ראשונות... והמסקנה שהגעתי היא שלוקח קצת זמן עד שכל אחד מבין איך הבן\בת זוג מנשק אני לא מדבר עם נשיקה ראשונה בחיים אלא נשיקה ראשונה עם בן זוג חדש... גם לכם זה ככה? או שיש פה כאלה שהנשיקות הראשונות שלהם היו כמו בסרטים?

LadyInLove

New member
ואללה...

גם אצלי זה ככה. וגם אני חושבת שזה בגלל שלוקח קצת זמן עד שכל אחד מבין איך הבן זוג מנשק אחרי זה...באות נשיקות ממש טובות...

גרררר

New member
אצלי זה לא ככה..

יש כאלה שיש איתם כימיה..ושהם פשוט יודעים לנשק (יש כאלה,מעט מאוד) ויש פשוט כאלה שלא יודעים לנשק,לא משנה כמה אני ינסה לכוון אותם,הם לא ידעו.. ואני,אני מנשקת טוב (טפו טפו טפו),אני יודעת כי אמרו לי,לא פעם ולא פעמיים..(סורי אם זה נשמע משתחצן
). יצא לי להתנשק עם אנשים בפעם הראשונה,ופשוט היו זיקוקים,בייחוד שהנשיקות הן לא קצרות ככה אפשר יותר להבין את הפרטנר וזה ממש ממש כיף... אבל הייתי בקשר עם מישהו שפשוט לא ידע לנשק,עזבו את העובדה שהוא בלע אותי,תמיד יצאו רעשים מרגיזים כאלה,כל הזמן!!!! הוא עשה כזה שריר בלשון וסובב את הלשון שלו בלי קורדינציה בכלל,בצורה פרועה,מגעילה וחסרת טאקט.. נורא ואיום...אישית אם משיהו מנשק מגעיל,לא משנה כמה הוא חמוד וכמה הוא נפלא...זה ממש יוריד לי ממנו. נשיקה זה אחד הדברים היותר אינטימיים שיש והם צריכים להיות מושלמים.

אליהו ד

New member
שכחתי לקרוא את הספר על נשיקות

אבל דבר אחד אני כן יודע-יש אהבה,יש משיכה,יש את זה-הנשיקה תמיד תהיה כמו בסרטים.אם אין את זה-היא מגעילה,ולא משנה כמה היא או הוא יודעים לנשק.

quawax

New member
מה הקשר בין יודעים לנשק או לא?

אולי כל אחד מהם מנשק מצויין אבל הם מנשקים שונה ובפעם הראשונה כל אחד מנסה לנשק בדרך שלו וזה קצת מתבלגן ואז צריכים להתנשק עוד כמה פעמים עד שמבינים איך השני מנשק ולמצוא איזה דרך משותפת..

אליהו ד

New member
לא נו

אם יש את זה,הנשיקה לא יכולה להיות פחות ממעולה.תנסה,תראה-ובעצם,נדמה לי שכשחושבים על זה יותר מדי,ומתחילים לחשב זוויות,משולשים,מידת חיכוך וחוק הגרביטציה,טעם הנשיקה הופך להיות חמצמץ,בדיוק כמו ללמוד למבחן בגיאומטריה על חומר שהמורה לא לימדה..

icy rain drop

New member
כמו בסרטים. למה כמו, בעצם?....

בפעם האלף... זה היה בבוקר שאחרי ט"ו באב אחרי שכל הלילה היינו ביחד. ישבנו כמה שעות טובות על הספסל ברחוב, ובערך בחמש (חמישה לחמש) בבוקר הוא נישק אותי זה היה ממש ממש מדהים..... רעדתי לפני ואחרי... אבל זה כי הייתי במיני (נראה לי הפעם האחרונה שלבשתי מיני) מ-ד-ה-י-ם.........

Angelred

New member
.....

רק הנשיקה הראשונה שלי הייתה גרועה גרועה אני וחבר שלי שהתנשקנו בפעם הראשונה זה היה במיטה שלו (היינו ידידים הרבה זמן לפני) והסתכלנו אחד על השני ופשוט התנשקנו כזה לא יודעת זה היה חמוד כזה. שירן

שלי הייתה גרועה ..

לא יודע, זה היה במיטה שלה, ולא היה לי נוח, ובכלל לא רציתי להתנשק... (העדפתי לעשות דברים אחרים) וגם היה לי קצת טעם מגעיל בפה.. אבל היא נישקה אותי אז שיתפתי פעולה קצת..

Hypnotize

New member
הנשיקה הראשונה שלי היתה סבבה

ישנתי אצלה והיא הפתיעה אותי.. זה היה די צפוי אבל הרגע הספציפי היה במפתיע, והיה כיף. בקשר לנשיקות ראשונות עם כל בן זוג.. אז עם חבר שלי היתה נשיקה ראשונה טובה אבל זה בהחלט משתפר עם הזמן.. כי לומדים יותר טוב את השפתיים של הבן אדם. וכמובן יש את הרגעים הרומנטיים יותר, שבהם יותר כיף ויש רגעים שבאם יש פחות חשק, אז פחות כיף.

כעקרון..

חוץ מהנשיקה הראשונה שלי כל הנשיקות שלי היו בסדר חוץ מכאלה שלא ידעו לנשק בכלל... התנשקתי גם עם כאלה שמתנשקים גרוע אבל זה לא שהם השתפרו הם נשארו אותו דבר. אבל כשאני חושבת על זה... דווקא עם חברה שלי זה היה ככה... כשהתנשקתי איתה בפעם ראשונה זה היה על הפנים. היא אמרה לי שאני יותר מידיי עדינה אני אמרתי לה שהיא יותר מידיי.. אממ איך נאמר זאת בעדינות.. גברית (?!) בכל אופן עם הזמן קלטנו אחת את השניה, אני ניסיתי להיות קצת יותר גסה והיא ניסתה להיות קצת יותר עדינה והכל הסתדר..

מממ יש משהו בדבריך

אפילו שיצא לי, דוקא לפני יומיים בערך (או יומיים או שלושה) להביא אותה בנשיקה ראשונה מ-צ-ו-י-נ-ת וגם הנשיקה הראשונה שלי, הראשונה ראשונה, היא הייתה די טובה. לא משנה, בגדול אתה צודק. אני חושבת שזה בגלל שהנשיקות הראשונות, בן בני זוג ראשונים, אז הן זהירות כאלה- כי מי שמנשק לא יודע מה תהיה התשובה, אחרי שהוא בודק ורואה כי טוב הוא מנשק ביתר תשוקה, וזה נהיה טוב יותר

למעלה