נשיקה ל "נפשמה"

דה סאד

New member
נשיקה ל "נפשמה"

נשיקה לנפשמה רציתי לומר לך שלום רציתי ללטף אותך בחלום רציתי לגעת בחום רציתי לגעת בתום רציתי להניח לשוני על מקור הקוד המיני רציתי לטעום את טעמך הרוחני רציתי למזג את רוחך ברוחי רציתי לשאת אותך על כנפי רציתי להשכיב אותך על ענני ולאחל לך את אהבתי מקירבי מנפשי ואת, רק דמעה תמחי מלחיי כי בה אביונה זיקתי לחווה שלי אדם וחווה כליל השלמות זרע האלוהות דה סאד עף ולא נידף

דה סאד

New member
משעבד =משה עבד

חן חן משה תגיד, אולי אתה מכיר "סמרטוט ריצפה אנושי" ? חסר לי אחד בבית :p רצוי מהמין היפה סאד

דה סאד

New member
המספרים של משהההההההההההה

משהההההההההההה, לא יודע איך להודות לך ולמספריים שלך, אממממ, כי ברכות שבאות מהלב בכוחן ללבלב, כיער עד כסמל מיועד, ואני בעד.

דה סאד

New member
טלוששששש, חן חן וברכות

טלוששש, תודות על הפירגון תכינו את הממחטות :p סאד

דה סאד

New member
הרעיון הינו אמת פנימית עמוקה

רק שלא תמיד אני מצליח להתחבר אליה ובמילים פשוטות להעביר אותה בצורה פואטית, מתנגנת ומוטעמת. הלוואי ואוכל להמשיך לכתוב כל חיי מסרים פנימיים אני קורא להם "נשיקה לנפשמה" דה סאד

אז ככה

כל עוד באמת אתה מיתכוון לעשות דברים שהם לטובת הקדוש ברוך הוא ורק למי שהוא תומך בו אז אני מאחל לך בהצלחה

דה סאד

New member
אילו הייתי

אם הייתי פחות חכם הייתי יותר חכם אם הייתי פחות גאה הייתי יותר גאה אם הייתי פחות נלאה הייתי יותר נראה אם הייתי פחות אוויר הייתי יותר נדיר אם הייתי עלה הייתי בקלות דואה אילו הייתי חכם הייתי יודע הכל אך אני רק תם היודע לשאול דה סאד http://www.metaplim.co.il/a.asp?b=1116

למעלה