נשיקה במצ"ח

נשיקה במצ"ח

מכירים את הסרט? הסרטים הישנים האלו... עכשיו ישבנו אני, ידיד שלי, דודה, אמא, אחות+חבר, בת דודה ועוד שניים... ראינו את הסרט נשיקה במצ"ח אני לא מאמינה שבכיתי לידם, נו טוב זה היה צפוי אני רגשנית כזאת... בכלל הסרטים של יהודה ברקן עושים לי צמרמורת, אני לא יודעת כמה זה מדבר אליכם אבל "אבא גנוב" "נשיקה במצ"ח" ועוד כמה סרטים שלו שממש מרגשים... הוא פשוט שחקן מעולה ומרגש אותי בכל פעם מחדש כשאני רואה את הסרטים שלו. ואני לא מדברת על המתיחות הכמעט ולא מצחיקות שלו!

שכחתי לציין

הסרט מאד ריגש אותי, הרבה זמן לא התרגשתי ככה. זה משיב לי את הגעגוע לאהבה..... מסתבר שאני לא ממש מצליחה לחסום את עצמי לרגש הזה...

העכביש2

New member
בכית מנשיקה במצח??? ../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח !!!!!
ואני דיברתי על הסרט הזה שבוע שעבר עם חברים....על מיכל ינאי הפאקצה ועל ההוא המכוער פפצות עם השפם
אוי, הסרט הזה כ"כ שנות ה-90....
ומיכל ינאי
וההוא עם השפם
יהודה ברקן כזה מסוקס
והכלב כזה בן כלב!!! ציון סרט בסולם עכביש מ-1 עד 5:
וחצי , ורק בגלל הנשיכה של הכלב

חיוכית2

New member
הנשיכה אכן קטע ענק,אני זוכרת

שבזמנו הופיע תמונה ענקית של סצנת הנשיכה. סרט צפוי ובעצם הסרטים שלו כאלה,אבל גם מצחיק איך פעם עשו סרטים.

יהודה ברקן שחקן מעולה? ../images/Emo2.gif

אני בשוק, אני בהלם... מה לקחת מותק? תוודאי בפעם הבאה שלא שמים לך כלום בשתיה. טוב נו, אולי ב-3 בלילה הוא משחק יותר טוב.. אני זוכר את הסרט הזה מגיל 12 בערך וגם אז הוא לא היה במיטבו..

היי לכולכם!!!!

מה אתם צוחקים? כן לירן בכיתי, גם מאבא גנוב אני בוכה... כן אני אוהבת את המשחק של יהודה ברקן הוא מרגש אותי.... גורם לי לבכות להיכנס לסרט... נו מה אני יעשה רגשנית כזאת.... אל תצחקו עליי בסצנה של האונס כולי הייתי צמרמורת כאילו פעם ראשונה אני רואה את זה. נכון הסרטים של פעם מצחיק איך שעשו אותם אבל... אבל... זה נוגע ללב.... <שלי לפחות>

למעלה